Με τους «τριμηνίτες» θα συνεχίσει το ΡΙΚ;

 

Πολλές κραυγές στα «σκοτεινά» και στα ψιθυριστά ακούγονται GiorkatzisPetrosProfileεκει πάνω στο κρατικό κανάλι στο ΡΙΚ

πως είναι ακέφαλο και πως η κάθε «κεφαλή» κάνει ότι της κατέβει στο κεφάλι.Εδω και καιρό συνεχιζουν ανα τρίμηνο να ασκούν καθήκοντα διευθυντή σύνταξης οι τρεις αρχισυντάκτες του ΡΙΚ τους οποίους οι συνάδελφοι τους στο ίδρυμα αποκαλούν «τριμηνίτες».Τώρα ακούγεται πως η θέση προκηρύχθηκε και φημολογείται πως θα την πάρει ο τύπος τον οποίο μιμείται πολύ παραστατικά στις «Πατάτες τις αντινακτές» ο Πέτρος Γιωρκάτζης.Είδωμεν

Μαφ…

717dd__074f1a333870edae07036ad33dd405dc_MΠοιός γράφει τα σενάρια των Πατάτων των αντινακτών; 

Μιας και το έφερε η κουβέντα για τις «Πατάτες αντινακτές…λαλώ σου» γιατί δεν μας λαλούν και ποίοι γράφουν τα σενάρια; Αν ειναι αυτός ή αυτοί που υποψιάζονται πολλοί ε, δεν είναι τυχαία ότι  πάνε …Κατα Βαρβάρων!

Τα περισσότερα «νούμερα» δείχνουν και φανερώνουν τις  θέσεις συγκεκριμενης εφημερίδας που ιμίσhi μου τα λέει όλα !

..άλντα

 

Απάντηση στον «Τοξοβόλο» για το σχόλιο του «Ταξικά …τροποποιημένοι!»

Πάνω στο θέμα «Ταξικά …τροποποιημένοι», που έγραψεν ο «Τοξοβόλος», συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό μαζί του, αλλά υπάρχουν και άλλοι στους οποίους δεν αναφέρεται. Για παράδειγμα

, πώς εκλέγεται  σήμερα κάποιος Επαρχιακός Γραμματέας του κόμματος;  Μεν μου πείτε πως εν όπως παλιά. Τούτα ούλλα θωρεί τα ο κόσμος και τον κάνουν να τραβά πίσω. Εν πολλοί που πέρασαν που το κόμμα και μόλις αγκριστήκαν εβγάλαν το καπέλο και επήγαν αλλού.

Ποιος φταίει;  Εκείνος που τους έφερε μέσα; Εκείνος που τους εκούντησεν;  Εμείς που εσιωπήσαμεν;  Παλιά εκτιμούσαμεν κάποιους και εμείς τους υποστηρίζαμε και στεκούμασταν δίπλα τους. Τωρά ο καθένας έχει τον συγγενή του ή τον κουμπάρον του.

Μπορεί το κόμμα να κάμει εσωτερική ψηφοφορία ή έρευνα για να δούμε πόσες ψήφους πιάνει ο καθένας;  Δεν εννοώ με το σημερινό σύστημα, αλλά με ψηφοφορία από όλα τα μέλη. Ώσπου δεν κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, θα ανακυκλώνουνται οι ίδιοι ή θα εκλέγουν εκείνους που θέλουν και σούζουν κκελλέ και στο τέλος, οι που πάνω, θα έχουν πάντα μιαν δικαιολογία, ότι δεν έκαμαν το ένα ή το άλλο αφού δεν είχαν άξια στελέχη και πολλά άλλα.

Κάτι τελευταίο που θέλω να πω εν για τους δικούς μας που ωφελήθηκαν ή υπουργοποιήθηκαν που τον Χριστόφια και τώρα γυρίζουν και λαλούν ότι ήταν ξεροκέφαλος και γινακτζιής, αλλά εμείς κανέναν δεν είδαμεν να το πεί ή να παραιτήσει την ώραν που έπρεπε.
Τούτα νομίζω ζημιώνουν το κόμμα.

Γ. Δ