Ανάρπαστο το ..άρωμα Πούτιν

Χαράς ευαγγέλια για τους… λάτρεις και θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν! Ένα νέο άρωμα που κυκλοφορεί στη ρωσική αγορά είναι εμπνευσμένο από τον πρόεδρο της Ρωσίας…putin_aroma1

Έχει γίνει κούκλα, έχει γίνει αφίσα, τώρα είναι και άρωμα! Τι έχει να ζηλέψει από άλλους… “αστέρες” ο Βλαντιμίρ Πούτιν; Τίποτα, σκέφτηκε ο Λευκορώσος αρωματοποιός Βλάντισλαβ Ρικούνοφ και κάπως έτσι έφτιαξε το άρωμα Leaders Number One, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Ρώσο ηγέτη.

Και σύμφωνα με τον δημιουργό του, είναι ό,τι καλύτερο για δώρο της τελευταίας στιγμής! Κυκλοφορεί όμως σε περιορισμένη έκδοση, μόλις 1000 μπουκαλιών και κοστίζει (το μπουκάλι των 100 ml) 6.000 ρούβλια, δηλαδή 80 δολάρια ή 77 και κάτι ψιλά ευρώ! To μαύρο επιβλητικό μπουκάλι με τη μορφή του Ρώσου Προέδρου έχει  άρωμα από φραγκοστάφυλλο και κουκουνάρι, και  φέρει το όνομα «Leaders Number One» (ο Νο1 των ηγετών), και σπάει ταμεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Guardian, στο μπουκάλι του «Leaders Number One» αναγράφεται πως τα αρώματα «εμπνέονται από τον Βλάντιμιρ Πούτιν». Ο εμπνευστής  Βλάντισλαβ Ρεκούνοφ,  περιγράφει το άρωμα «ζεστό και παράλληλα ισχυρό».

Σύμφωνα με  δημοσιεύματα, η εταιρεία έχει λάβει παραγγελίες από Κίνα και Γερμανία.