Ψεύδεται ο Γ.Εισαγγελέας λέει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Α.Θεμιστοκλέους

Κατηγορίες κατά του Γενικού Εισαγγελέα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους, λέγοντας πως ο κ. Κληρίδης ψεύδεται.themistocleous

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΡΙΚ  ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους σχολιάζοντα  το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΟΛΙΤΗΣ” για τις τροχαίες παραβάσεις βουλευτών, δήλωσε πως ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ψέματα πως θα τον διώξει γι αυτές μετά τη θητεία του ως βουλευτή, καθώς όπως είπε, τον έχει οδηγήσει ήδη δύο φορές στο δικαστήριο.

Κάλεσε παράλληλα, τον κ. Κληρίδη να ξανασκεφτεί πότε θα πρέπει να διώκει πολίτες. Τέλος, υποστήριξε ότι είναι από τους μόνους βουλευτές που πληρώνουν τα πρόστιμά τους και ότι είναι σε θέση να το αποδείξει.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα του «Πολίτη» το χαρακτήρισε ξαναζεσταμένο φαγητό από το 2012 ενώ ισχυρίστηκε ότι στόχος του δημοσιεύματος είναι η στοχοποίηση του ιδίου. Ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος πληρώνει κανονικα τα πρόστιμα και δεν επικαλέστηκε ποτέ την ασυλία του. Σημείωσε πάντως ότι κάποιες φορές αρνήθηκε τις κατηγορίες

Από την πλευρά του ο Γενικός Εισαγγελέας, ανέφερε πως η τακτική που ακολουθείτο μέχρι σήμερα ήταν όπως οι βουλευτές πληρώνουν τα εξώδικά τους μετά το τέλος της θητείας τους. Όμως λόγω ακραίας συμπεριφοράς είπε , δεν μπορούσε η κατάσταση να μείνει ως έχει και γι αυτό θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων όπως η άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Όσο αφορά τις κατηγορίες του κ. Θεμιστοκλέους, ο Κώστας Κληρίδης είπε πως δεν έχει υπόψη του να έχει διωχθεί ο βουλευτής του ΔΗΣΥ.