Σςςςς….σκασμός ο ΠΟΛΙΤΗΣ «δαγκώνει»

Είναι πλεον ηλίου φαεινότερον  πως λειτουργεί  η εφημερίδα Πολίτης   προκειμένου όσοι δεν συμφωνούν  με τον εκδότη της ή  όσοι τον έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν να τους βάλει στη λίστα των υποψήφιων που θα κτυπήσουν με αποκαλυπτικά και άλλα τινά «σκάνδαλα» .1445703251-19210-1

Είναι τεράστιος  ο κατάλογος όσων πέρασαν από τη γραφίδα της πολιτικής εξόντωσης και μεγάλος φυσικά ο κατάλογος των αγωγών καθότι η εν λόγω εφημερίδα δεν περιορίζεται στην παράθεση γεγονότων αλλά λιβελλογραφεί κατα τρόπο που η αθλιότητα ωχριά μπροστά σε όσα καταγράφονται.

Πάντως δεν είδαμε κανένα σκάνδαλο να καταγράφεται από την εν λόγω εφημερίδα που να αφορά φιλους ή συνοδοιπόρους του κ. εκδότη.Δεν είδαμε να στιλητεύονται άτομα που έχουν ή είχαν αλισβερίσια με τους Τούρκους για αγοραπωλησίες , ούτε και είδαμε να αποκαλύπτονται αυθαιρεσίες με εμπόριο εισαγωγής ψυχοφαρμάκων.

Επιχειρείται μόνο η εξόντωση ατόμων ή πολιτικών προσώπων που αρνήθηκαν να στηρίξουν το σχέδιο Ανάν το 2004, και που η εν λόγω εφημερίδα επένδυσε πολλά για να περάσει εκεινο το εκτρωματικό σχέδιο.

Ενδεικτικές είναι οι αθλιότητες που γράφτηκαν και ροβλήθηκαν εναντίον του τέως Βοηθού γενικού Εισαγγελέα Ακη Παπασάββα και άλλων φυσικά .

Τώρα ήλθε η σειρά του Μαρίνου Σιζόπουλου.Αύριο θα είναι κάποιος άλλος…που οι θέσεις και τα πιστεύω του  φαίνεται να ενοχλούν την εφ.ΠΟΛΙΤΗΣ η οποία μας δίνει την εντύπωση  πως κυκλοφορεί με την ταμπελίτσα   ….προσοχή ο σκύλος δαγκώνει!

Μαφάλντα

 

Γνωρίστε το δημοσιογράφο Ολάντhollande2

 

Η φωτογραφία είναι από το 1981 όταν ο Φρανσουά Ολάντ ήταν ακόμη δημοσιογράφος. Ο Γάλλος Πρόεδρος εργαζόταν στο Matin de Paris και κυκλοφορούσε με το σκούτερ του. Ο νεαρός με το κοστούμι και την τσάντα, όσες φιλοδοξίες κι αν είχε δεν φανταζόταν προφανώς ότι χρόνια αργότερα θα γινόταν Πρόεδρος της Γαλλίας. Η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί στην Liberation συνοδεύοντας ένα άρθρο με τίτλο “Γνωρίζετε τον δημοσιογράφο Ολάντ”;

Ε, ρε πως αλλάζουν οι καιροί.Δστυχως πολλοί επώνυμοι όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο  θέλουν να ξεχάσουν από πού ξεκίνησαν.Αλλοι από τις μάντρες , άλλοι από ταπεινά τσιρακκούθκια , καφατζήδες  και απλοί γραφιάδες…αλλά τώρα ούτε την πόρτα του αυτοκινήτου τους δεν ανοίγουν. Περιμένουν να τους την ανοίξουν οι πληρωμένοι από τους φορολογούμενους σωματοφύλακες τους.

Ωχ.

 

 

Λέτε να είναι οι …κροκόδειλοι;

Σε καταγγελία στην αστυνομία έχει προβεί ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης καθώς διάφορες ιστοσελιδές στο FACEBOOK που φαίνεται να σχετιζονται με τον ‘ιδιο δεν σχετίζονται με τον Υπουργό.CNA_M26927c917d054c10af18e7d667749810

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το περιοχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ουδεμια σχέση έχει με την πραγματικότητα.Η σελιδα του Υπουργού έχει παραβιαστεί και σχετική καταγγελία έχει γίνει ήδη στην Αστυνομία Κύπρου.

Ατε ρε…ποίος θα πείραξε τη σελίδα του Υπουργού; Λέτε να είναι οι κροκόδειλοι που επιμένει να μας κουβαλήσει ο Υπουργός και αυτοί προτιμούν στο φυσικό τουςπεριβάλλον παρά στη γη των αγρίων και των αθλίων;

Εκαταλάβαν μας τζιαι τα κτηνά!

Ουπς