Τραγωδία με 3 νεκρούς φοιτητές στο λιμάνι της Πάτρας

Τρεις φοιτητές έχασαν την ζωή τους στις 5.40 τα ξημερώματα στο λιμάνι της Πάτρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα, κοντά στην προβλήτα Αγ. Νικολάου κι ενώ στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς.newego_LARGE_t_1101_54566956_type12713
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 6 νέοι άνθρωποι, τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών που σύμφωνα με πληροφορίες είναι φοιτητές που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι.
Όταν το όχημα έπεσε στη θάλασσα, τρία από τα αγόρια κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Σχεδόν αμέσως, έφθασαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής του λιμενικού, καθώς και δύτες. Οι τελευταίοι ανέσυραν νεκρά δύο κορίτσια και ένα αγόρι.
Στο σημείο έχουν σπεύσει τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής και ένας δύτης. ‘Ανδρες του λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να παρασύρει στο θάνατο τρείς νέους ανθρώπους.