Οταν μιλά ο …« oppinion leader»

Κάποιοι μπορει να είναι ελαφρώς  συγκρατημενοι με τις εξελίξεις στο κυπριακό, άλλοι πάλιν είναι πέραν του δέοντος δύσπιστοι  καθότι η Τουρκία 41 χρόνια κατοχής δεν έδειξε σημάδια διαλλακτικότητας ούτε και παραδέχθηκε τα μυρια τόσα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στην Κύπρο.Ομως ο Αβέρωφ Νεοφύτου ο κατα τους αμερικανούς διπλωμάτες -πράκτορες το 2004 oppinion leader που θα έπειθε τάχατες την κοινή γνώμη και θα την παράσερνει να πει το ναι σε εκείνο το εκτρωμαικό σχέδιο Ανάν, τρέχει με τα χίλια. Του έβαλαν νέφτι και διαλαλεί στις πόλεις , στα χωριά και στους κάμπους της καθημαγμένης μισής Κύπρου, πώς τώρα είναι η ώρα της λύσης. Είναι τόσο αισιόδοξος και εκθειάζει τις  νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, και «ότι μπορούμε να πετύχουμε μια σωστή λύση του Κυπριακού»ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ – ΔΗΣΥ ΣΥΔΝΕΫ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ

Μιλώντας στο πλαίσιο επίσκεψης στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, όπου ο ΔΗΣΥ του Σύδνεϋ Αυστραλίας έκανε χρηματική εισφορά, ο κ. Νεοφύτου είπε πως «βλέποντας με την παρέλευση του χρόνου να σβήνει η γενιά όσων έκαναν θυσίες για την ελευθερία αυτού του τόπου, περισσότερο νιώθουμε το χρέος και την υποχρέωση να εργαστούμε αλλά και να στηρίξουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια».

Βέβαια ο  mr oppinion leader απέφυγε να υπενθυμίσει πως ακόμα θάβουμε τα λείψανα των ηρωϊκών νεκρών που θυσιάστηκαν το 1974.Πώς υπάρχει ακόμα ενας μεγάλος αριθμός αγνοουμένων επειδή η Τουρκία και το καθεστώς των κατεχομένων  αρνούνται να δώσουν στοιχεία πού έθαψαν μαζικά εκατοντάδες άμαχους.

Γι’ αυτό και κάποιοι διαμηνύουν στον κ. Αβέρωφ να κρατά και λίγη πισινή. Ο κόσμος δεν ξέχασε τα σούρτα φέρτα του στην αμερικανική πρεσβεια, ούτε και ξέχασε πως ξελαρυγγιζόνταν το 2004 στα τηλεοπτικά παράθυρα υπέρ του σχεδίου Ανάν.Ούτε και τις απειλές  της ηγεσίας του ΔΗΣΥ πως αν το απορρίψουμε θα υπάρξει  μια δεύτερη Μικρασιατική καταστροφή.Για να μην αναφέρουμε και τα αποκαλυπτικά απόρρητα στα WIKILEAKS για τα σου-σου μου-σου  του με τους εκάστοτε αμερικανούς  πρέσβεις.

Οταν λοιπόν μιλά ο mr Oppinion leader Αβέρωφ  από την Αρκάκαν  ελάχιστοι τον πιστεύουν.Γιατί καθε άλλο απο καθοδηγητης της κοινής γνώμης είναι. Μάλλον ο his master voice of America δεν έχει το τεκμήριον  της εξωθεν καλής μαρτυρίας  και αντικειμενικότητας….Yes sir!!!!!

Αχ.