Ζεστές πετσετούλες στον Γιούνκερ προτείνει η Ραχήλ

 

 

“Πετσετούλες να φέρουμε ζεστές να σκουπίζουν τον ιδρώτα τα παιδιά”, είναι η απάντηση τηςraxil makri large (2) βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Ραχήλ Μακρή, στο σχόλιο του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ότι είναι εξουθενωμένος από τις μακρές μεταμεσονύχτιες διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Η κυρία Μακρή συνεχίζοντας σε αυτό το ύφος θα συμπληρώσει στην προσωπική σελίδα της στο facebook: “Οι εργατικοί που δάνειζαν τους τεμπέληδες κι έβαζαν τους Νενέκους να μας δίνουν 800 σελίδες νομοσχέδια στις 3 τα ξημερώματα για να τα διαβάσουμε σε λίγες ώρες και να αποφασίζουμε με την ψήφο μας για το μέλλον ενός λαού”.

 

Ο Χα,χα,χάς

 Πατάτε τους…εναντίον πατατών 

Πατάτες αντινακτές και πιθανόν …βραστές σε δύο εκδοχές θα παρακολουθεί το κυπριακό κοινό τον φθινόπωρο. Ηδη το ΡΙΚ δημιουργεί μια καινούρια ομάδα για τις «Πατάτες Αντιναχτές», η προηγούμενη ομάδα της εκπομπής, που μετακόμισε στο Mega, έχει αρχίσει ήδη τις δικές της… συνταγές. Σύμφωνα με ενα εκ των συντελεστών που αποχώρησε από τις «Πατάτες Αντιναχτές» και θα συμμετάσχει στη σατιρική εκπομπή του Mega που θα βγει τη νέα σεζόν, ο επικρατέστερος τίτλος για την εκπομπή είναι το «Πατάτε τους» Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Για Σένα, αποκάλυψε επίσης κάποια από τα ονόματα που θα απαρτίζουν την ομάδα της νέας σατιρικής εκπομπής. Όπως είπε, μαζί του θα είναι η Άννα Μονογιού και η Χριστιάνα Αρτεμίου. Τα χέρια με το Mega, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έδωσαν επίσης και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Πέτρος Φιλίππου, ο Παναγιώτης Κυριάκου, η Ιωάννα Λαμπροπούλου και η Σκεύη Παπαμιλτιάδους. Όσο για τις «Πατάτες Αντιναχτές», όπως ήδη δημοσιεύτηκε  οι ηθοποιοί Λουκάς Κωνσταντίνου και Ζωή Κυπριανού έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με το ΡΙΚ, ενώ αρχές Ιουλίου θα γίνουν ακροάσεις για να συμπληρωθεί η ομάδα.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι πατατάρηδες …επιμένουν να αντινάσσονται.

Ο πατατάρης