Ο ΠτΔ θα συναντηθεί με ΓΓ ΟΗΕ και ηγέτες άλλων χωρών

Συναντήσεις με το ΓΓ των ΗΕ Μπαν Γκι -μουν, το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, με άλλους ηγέτες κρατών και Κυβερνήσεων και τον Πρόεδρο του Ευρωπαίκού Συμβουλίου, θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε Πολωνία και Μόσχα τις επόμενες μέρες.ÍÅÁ ÕÏÑÊÇ Í. ÁÍÁÓÔÁÓÉÁÄÇÓ ÌÐÁÍ ÊÉ-ÌÏÕÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει αύριο το πρωί στην Πολωνία, όπου θα παραστεί στους εορτασμούς για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά την εκεί παραμονή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερείς συναντήσεις με αρχηγών κρατών, καθώς, επίσης, και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στις 8 Μαΐου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Μαΐου, με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης.

Στη Μόσχα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον ΓΓ του ΟΗΕ κ. Μπαν Γκι -μουν και ηγέτες κρατών και Κυβερνήσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 10 Μαΐου.