Προκηρύσσει αγορά υπηρεσιών για τα προγράμματά του το ΥΠΠΑΝ

imagewΤο Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε προκηρύξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά υπηρεσιών σε προγράμματα που διοργανώνει για την κάλυψη πρόσθετων εκπαιδευτικών ή άλλων αναγκών επιμόρφωσης.

Οπως αναφέρει γραπτή δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου, το  Υπουργείο έχει προχωρήσει σε προκηρύξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά υπηρεσιών σε προγράμματα που διοργανώνει για την κάλυψη πρόσθετων εκπαιδευτικών ή άλλων αναγκών επιμόρφωσης, διότι τα προγράμματα αυτά πρέπει να λειτουργήσουν κανονικά προς όφελος των μαθητών και μαθητριών, όπως και άλλων ενδιαφερόμενων πολιτών.

“Οι προκηρύξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν αποκλείουν οποιαδήποτε διαδικασία διαβουλεύσεων. Αντίθετα θα επιτρέψουν σε όσους εκδηλώνουν ενδιαφέρον να παρέχουν υπηρεσίες και ταυτόχρονα στους ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες και άλλους να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα, χωρίς αυτό να αποτρέπει τη διεξαγωγή όποιου διαλόγου κρίνεται ωφέλιμος”, καταλήγει.