Οι τρεις κουμπάροι του Φούλη με …πατσαρκές αντιναχτές!

Οχι ένας, ούτε δύο άλλα τρεις μυρωτικοί και μη κουμπάροι του Φούλη, είχαν την …τιμητική τους το 2014 ή κατά τις Πατάτες τις Αντιναχτές διέπρεψαν!ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÅËËÇÍÉÊÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ - ÄÇÓÕ

Οπως   μας ανακοίνωσαν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής για φέτος δεν θριάμβευσε μόνο ο Αβέρωφ, αλλά ήταν ένας θρίαμβρος και για τους κουμπάρους του. Οπως λέμε δείξετε μου τους κουμπάρους σας να σας πω ποιοι είστε.

Εχουμε και λέμε λοιπόν πάντα κατά το δελτίο ειδήσεων των Πατατών των Αντιναχτών:

Ο μυρωτικός κουμπάρος του Αβέρωφ κ. Γιώργος Κούμας είναι κύριο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ για τους σικέ αγώνες ποδοσφαίρου.Ο άλλος του κουμπάρος ο Ορέστης Βασιλείου είναι στις Κεντρικές Φυλακές για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς.

Βέβαια δεν υστερεί και ο άλλος του κουμπάρος , ο δημοτικός σύμβουλος στο Δημαρχείο της Πάφου κ. Γιώργος Μιχαηλίδης , ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση για το σκάνδαλο του Αποχετευτικού!

Και ρωτά ο παρουσιαστής την παρουσιάστρια: Κανέναν άλλον κουμπάρον εν έσιει;

Και απαντά η παρουσιάστρια: Ναι, αλλά δεν είναι δυνατόν να διαπρέψουν ούλλοι το 2014! Κάποιοι θα διαπρέψουν και το 2015!

Αχ Φούλη, Φούλη τί πατσαρκές είναι αυτές από τη Ραδιοτηλεόραση του σύντροφού σου του Χάσικου;

 

Υπερτίμησαν την ισχύ του

Πολύ ωραία τα λέγει αυτός ο Κουτσοκούμνης για τις ευθύνες άλλων σχετικά με τα κουρέματα, τις τράπεζες, το φάγωμα των καταθέσεων, την έλευση της τρόικας, την πτώχευση της χώρας κλπ. kkoutsokoumnis-ischyei-i-protodiki-apofasi-thΜα πως τα σκέφτηκε όλα αυτά; Πολύ διαβασμένος για όσα δεν τον αφορούν άμεσα. Τα δικά του όμως τα έκρυψε κάτω από ένα φύλλο συκής. Όμως , φύσηξε άνεμος και το φύλλο τρέμει σε σημείο που άρχισαν να συναντούν το φως τα αίσχη που διακοσμούν τα ποδοσφαιρικά μας πράγματα. Η τιτανομαχία ήδη μαίνεται στο παρασκήνιο, οι φίλιες γλώσσες βγήκαν περίπατο και άρχισαν να φαρμακώνουν επικίνδυνα, έτσι Κωστάκη;

Πάντως είναι δυνατός παίχτης, δεν λέμε,  ο Αβέρωφ, όμως φαίνεται πως υπερτίμησε την ισχύ του. Υπάρχουν κάτι   τζάκια και κάτι σαλόνια λευκωσιάτικα που αμόλυσαν τα λυκόσκυλα και ποιος υπολογίζει τα εξ Αργάκας χωριατόπαιδα με τις παρέες τους ! Τα κάνουν μια χαψιά άμα λάχει.

 

 

Τα ακραία μας φυσικά φαινόμενα!

Ομολογώ ότι  τρομοκρατήθηκα. Ακούγοντας τις ειδήσεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα μας κτυπήσουν έρχονται στο νου μου σκηνές από θύελλες τύπου Κατρίνα! Δρόμοι SERVIA-XIONIAS-600x349προς Τρόοδος κλειστοί γιατί είναι ολισθηροί, λόγω παγετού. Επαθα την πλάκα μου. Να φανταστείτε ο καιρός στα ανατολικά παράλια κυριακάτικα ήταν σχεδόν ηλιόλουστος, η θάλασσα σχεδόν λάδι., όμως   δεν τολμήσαμε να εγκαταλείψουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας μην μας κτυπήσει κανένα τσουνάμι.

Φανταστείτε αν βρέξει κιόλας κι αν χιονίσει! Θα θέλουμε να κρυφτούμε σε καταφύγια! Δεν είναι προ τριημέρου που ματαιώθηκε κοτζάμ σύσκεψη των πολιτικών μας αρχηγών στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος λόγω αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού; Καλά έκαναν, δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να βγεις από το σπίτι σου και να σε κτυπήσει κευραυνός στο κεφάλι! Αυτή είνα σοβαρή   προληπτική πολιτική στην πράξη. Να μην παίζεις με το χιόνι.

Είναι δυνατόν να είναι χειμώνας και να φυσά, να χιονίζει και να βρέχει; Θεέ μου προστάτεψε μας.

 

Το παιγνίδι στημένο και από πριν ξεπουλημένο

Οι οικονομικές εκθέσεις και τα στοιχεία των Κυπριακών Αερογραμμών για τα τελευταία δύο χρόνια δεν ετοιμάστηκαν ούτε υποβλήθηκαν ÊÕÐÑÉÁÊÅÓ ÁÅÑÏÃÑÁÌÌÅÓ - ÍÅÏ ÁÅÑÏÄÑÏÌÉÏ ËÁÑÍÁÊÁÓστην Πολιτική Αεροπορία και στις αρχές του ΧΑΚ που τα ζήτησαν. Κι απ ότι μαθαίνουμε ούτε το νέο σχέδιο διάσωσης της Εταιρείας υποβλήθηκε στην Ευρωπαίκή Επιτροπή. Ολα βαίνουν με βάση τις οδηγίες και το σχέδιο των Υπουργών Οικονομικών και Συγκοινωνιών και Εργων. Τα όπλα παρά πόδα, αναμένοντας παθητικά   την θανατική καταδίκη!

Είναι μήπως τυχαίο το γεγονός ότι πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας που ήθελαν να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή, μήπως αχνοφέξει κάποια ελπίδα, αντικαταστάθηκαν στο πι και φι από  αμνούς ;

Το παιγνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο που λέει και το άσμα, όπως τόσα και τόσα άλλα στημένα παιγνίδια σε τούτο το δύσμοιρο τόπο. Και το προσωπικό με το δίκαιο του, φοβάται ήδη γι αυτά που θα γίνουν γι αυτό, χωρίς αυτό!

 

Τα μαγειρέματα πάνε με όλα…

Ρε παιδιά των καναλιών και ειδικά του ΡΙΚ, έλεος πια με αυτές τις μαγειρικές σας εκπομπές. Χριστούγεννα απόγευμα και μας δείχνουν πως να μαγειρεύουμε, Πρωτοχρονιά revithiaπως να φτιάχνουμε σούπες και να πασπαλίζουμε γλυκά. Είμαστε βέβαιοι πως και τα Φώτα θα μας δώσουν συνταγές για γαλοπούλα γεμιστή.

Τόσο πολύ σας στέρεψε το υλικό; Καλύτερα δείξτε μας καλικάντζαρους να τρώνε λουκουμάδες ή «Χωρίς Αποσκευές » περιοδεία στα χωριά να χορεύουν με την παρουσιάστρια Ζούμπα! Για να μας λέτε ότι τηρείτε τα έθιμα και μας περιδιαβάζετε στις παραδόσεις μας, εκτελώντας το ρόλο και την αποστολή της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Όντως τον εκτελείτε!