Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα

 

Την τελευταία του πνοή άφησε ο εικονολήπτης ο οποίος χτυπήθηκε από σαΐτα ενώ κάλυπτε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το messinialive.gr.

433414Κατά τον ίδιο ιστότοπο, σαΐτα έφυγε από τα χέρια σαϊτομάχου και χτύπησε στο κεφάλι τον 53χρονο εικονολήπτη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο εικονολήπτης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Σε βίντεο, η ζωντανή μετάδοση του messinianews.gr στο Facebook διακόπτεται ξαφνικά, όταν σαΐτα κινείται με ταχύτητα προς την κάμερα.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας τραύμα από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, νοσηλεύεται κορίτσι οκτώ ετών από τις Θεσπιές Βοιωτίας, κοντά στη Θήβα.

Στην Κω ενα 14χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι, όταν η κροτίδα που επιχείρησε να ανάψει έσκασε πριν την πετάξει, το βράδυ της Ανάστασης, στην Κω. .

Ο 14χρονος φέρεται να επιχείρησε να ανάψει μια κροτίδα. Όμως κάτι πήγε στραβά και έσκασε στο δεξί του χέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.