Γαλλία:Σάλος από βίντεο με τον Υπ.Εσωτερικών να αγκαλιάζεται με νεαρή γυναίκα σε μπαρ

2598584Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία καθώς η κάμερα συνέλαβε τον γάλλο υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ να αγκαλιάζει τρυφερά μια νεαρή γυναίκα σε μπαρ της Γαλλίας.Στο  βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία  φαίνεται ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ σε τρυφερό ενσταντανέ με μια νεαρή θαμώνα σε μπαρ.

​​Μετά τον ορυμαγδό σχολίων που προκάλεσε το συγκεκριμένο βίντεο, ο γάλλος υπουργός πήρε θέση μιλώντας στον Le Parisien και ζητώντας να σεβαστούν την προσωπική του ζωή και οικογένεια.

«Πρόκειται για την προσωπική μου ζωή και την οικογένεια μου και πρέπει να γίνουν σεβαστές. Βρέθηκα σε μια βραδιά, εντελώς ιδιωτική, μεταξύ 23:30 και 2 το πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εντουάρντ Φιλίπ, δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπουργό του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer ο Καστανέρ παρευρέθηκε στο μπαρ Noto, πολύ κοντά στο υπουργείο του, καλεσμένος ενός διάσημου αθλητή του τζούντο.

Το ίδιο περιοδικό ανέφερε πως συνοδευόταν από σωματοφύλακες και μετά τις 2 συμμετείχε σε ένα άλλο πάρτι στο μαγαζί όπου και φωτογραφήθηκε να πίνει σφηνάκια βότκα και να αγκαλιάζεται με θαμώνες.