Και η ΕΔΕΚ υποστηρίζει την υποψηφιότητα Αριστου Βασιλειάδη στην Πάφο

Την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψηφίου Άριστου Βασιλειάδη στηρίζει μετά το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ και η ΕΔΕΚ για την Δημαρχία της Πάφου.ΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ:  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ  ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, από την πρώτη στιγμή το Κίνημα είχε προσδιορίσει τα δυο μεγάλα ζητούμενα των επικείμενων Δημαρχιακών εκλογών της Πάφου, που είναι -όπως αναφέρει- η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, ώστε να επανέλθει το κλίμα της ομοψυχίας, της ενότητας και της αποτελεσματικότητας στους κόλπους του βαριά πληγωμένου Δήμου, και Η προσωπικότητα εκείνη, που με το κύρος, το ήθος και την ικανότητα της θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες των πολιτών ,ώστε να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΔΕΚ Πάφου κατέθεσε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, όπως αναφέρεται, με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις και την κοινωνία των πολιτών τις δικές της προτάσεις ως προς τα πρόσωπα που, κατά την κρίση της, θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στα δυο μεγάλα αυτά ζητούμενα.

Στον διάλογο που ακολούθησε, η ΕΔΕΚ Πάφου, συνεπής με τις διακηρύξεις της και ειλικρινής στις προθέσεις της για αναζήτηση της μέγιστης δυνατής συναίνεσης, αποφάσισε να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Άριστου Βασιλειάδη.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κ. Βασιλειάδης, συνεχίζει η ανακοίνωση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης υποψηφιότητας και, με τη στήριξη των κομμάτων ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ, ΑΚΕΛ και της κοινωνίας των πολιτών θα είναι ο Δήμαρχος που θα ξαναβάλει την Πάφο στην τροχιά της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας, της προόδου και της προκοπής.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ανακοίνωσε η ΕΔΕΚ, ότι στις δύσκολες τούτες ώρες που διέρχεται η Πάφος δεν χωρούν ούτε διχασμοί, ούτε μικροκομματισμοί, το μόνο που χρειάζεται σήμερα η πόλη μας υποστηρίζει , είναι υπευθυνότητα, σοβαρότητα, συλλογικότητα και σκληρή δουλειά.

Η ΕΔΕΚ αναμένει, και είναι βέβαιη γι’ αυτό, ότι ο κ. Βασιλειάδης αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που αναλαμβάνει έναντι των δημοτών της Πάφου και θα τιμήσει το ρόλο που σήμερα του αναθέτει η κοινωνία των πολιτών, καταλήγει η ανακοίνωση.