Η σύντροφος του Σαλβίνι τον χώρισε μέσω Instagram

«Αγάπησα, συγχώρεσα και σίγουρα έκανα λάθη, αλλά πάντα είχα πίστη στο δρόμο που τραβούσα», έγραψε ο Ιταλός πολιτικός, λίγες ώρες μετά το χωρισμό του με την Ιταλίδα παρουσιάστρια Ελίζα Ισοάρντι.

Ο Ματέο Σαλβίνι  Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκας  του Βορρά, πρωταγωνιστεί συχνά στον διεθνή Τύπο το τελευταίο διάστημα, λόγω της σκληρής κόντρας Ρώμης — Βρυξελλών για το προσφυγικό και την οικονομία, αλλά δεν λείπει και από τα πρωτοσέλιδα των tabloids.antio-me-mia-selfi-apo-tin-eliza-izoarnti-ston-suntrofo-tis-mateo-salbini 1316827

Ιδιαίτερα, μετά τη χθεσινή κρυολουσία που του επιφύλαξε η πανέμορφη σύντροφός του, η οποία τον χώρισε μέσω Instagram.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ελίζα Ισοάρντι, ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια και τον Σαλβίνι στο κρεβάτι και τον αποχαιρέτισε με ένα στίχο του Ιταλού ποιητή και τραγουδοποιού Gio Evan.

«Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που  θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Gio Evan. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ευχαριστώ Ματέο» έγραψε η Ιζοάρντι.

Ο Σαλβίνι επέλεξε να απαντήσει στην πρώην αγαπημένη του επίσης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Λόγω παιδείας, χαρακτήρα αλλά και σεβασμού ποτέ δεν δημοσιοποίησα την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, δεν ενδιαφέρει τους Ιταλούς. Αγάπησα, συγχώρεσα και σίγουρα έκανα λάθη αλλά πάντα είχα πίστη στο δρόμο που τραβούσα. Κρίμα, κάποιος άλλος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια», ήταν το μήνυμα του Ιταλού πολιτικού στο Facebook.

Επίσης, ο Σαλβίνι ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram στην οποία κρατά ροζ λουλούδια και έγραψε: «πάω για ύπνο θλιμμένος αλλά γαλήνιος».