Σχολή Χαρακτικής Χαμπή κλείνει και ο χαράκτης ευχαριστεί όσους τον στήριξαν

Η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή πρόσφερε δωρεάν μαθήματα σε χιλιάδες άτομα σε διάστημα 23 χρόνων και τώρα κλείνει επειδή έχει εμποδιστεί η πρόσβαση στη Σχολή.imagew-3.aspx

Σε ανακοίνωση του, ο χαράκτης Χαμπής ευχαριστεί όσους εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το κλείσιμο της Σχολής Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίστεια, επισημαίνοντας ότι η Σχολή δεν αποτελούσε για αυτόν επιχείρηση, αφού προσέφερε δωρεάν μαθήματα για 23 χρόνια, στη μνήμη του δασκάλου του, Α. Τάσσου.

Ο χαράκτης Χαμπής σημειώνει ότι ο πλακόστρωτος δρόμος πρόσβασης στην είσοδο της Σχολής κατασκευάστηκε από την Επαρχιακή Διοίκηση το 1997 ειδικά για τη Σχολή, με εισήγηση του τότε κοινοτάρχη, και ότι τώρα αυτό που διαδίδεται είναι ότι ο πλακόστρωτος δρόμος, τον οποίο χρησιμοποιούσαν κι άλλοι χωρίς προβλήματα, βρίσκεται σε τεμάχιο το οποίο ο κοινοτάρχης έδωσε στον γιο του το 1993.

Ο χαράκτης Χαμπής σημειώνει ότι ο Έπαρχος Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να παραπονιέται ότι ο Χαμπής τον «πολεμά», το μόνο που κατάφερε είναι να συνδέσει το όνομά του με το κλείσιμο της Σχολής Χαρακτικής Χαμπή.

Στην ανακοίνωση του, ο χαράκτης Χαμπής αναφέρει ότι ο ίδιος και η παρέα του έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους για όσα έχουν προσφέρει στους χιλιάδες που πέρασαν από τη Σχολή Χαρακτικής Χαμπή.