Συγκλονίζει την Ελλάδα η εξαφάνιση δύο εννιάχρονων κοριτσιών που σώθηκαν από την πυρκαγιά 

Την ώρα που όλη η Ελλάδα μετρά τις πληγές της από τις φονικές πυρκαγιές και αγωνιά για την τύχη των αγνοουμένων, μία περίεργη υπόθεση συγκλονίζει την κοινή γνώμη.imagew-2.aspx

Οι γονείς δύο εννιάχρονων κοριτσιών έχουν καταγγείλει ότι, παρά το γεγονός ότι είδαν σε βίντεο που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα παιδιά τους να παραλαμβάνονται από άνδρες του Λιμενικού στο λιμάνι της Ραφήνας το βράδυ της Δευτέρας, δεν έχουν ενημερωθεί προκειμένου να τα παραλάβουν.

Συγκεκριμένα, οι δύο γονείς, που βρέθηκαν το πρωί στο Λιμεναρχείο Ραφήνας και έδωσαν κατάθεση υποστηρίζουν ότι οι δύο εννιάχρονες δίδυμες βρίσκονταν με τον παππού και την γιαγιά τους, οι οποίοι κατέληξαν, στην παραλία στο Μάτι. Διασώθηκαν από το Λιμεναρχείο, όμως από το βράδυ της Δευτέρας αγνοείται η τύχη τους.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος υποστηρίζει ότι τα δύο εννιάχρονα δεν έχουν καταγραφεί σε καμία λίστα ενώ ο καπετάνιος της ιδιωτικής βάρκας που μετέφερε αρχικά τις εννιάχρονες δηλώνει ότι παρέδωσε τις δύο ανήλικες στους άνδρες του Λιμενικού, κάτι που φαίνεται και στα τηλεοπτικά πλάνα.