Βρίξετε, οι μελλοθάνατοι χαιρετούν τον Καίσαρα

Του Χριστου Ανδρέου*

UnknownΦίλοι μου, αγαπητοί βουλευτές και δημοσιογράφοι,
Ακούγοντας τα όσα λέγονται τώρα στη Βουλή αλλά κι από τον ίδιο τον Γεν. Εισαγγελέα, αναφορικά με την έκθεση «Alvarez & Marsal» για την Κύπρο, στην οποία καταγράφονται μυστικές πρωτοβουλίες τραπεζιτών για εσκεμμένη καταστροφική κατάρρευση της οικονομίας του τόπου μας, με συνεργάτες ως Δούρειους Ίππους πολιτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, δεν μπορώ παρά να φωνάξω «Αλληλούια», κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Όμως, κάποιοι, ακόμη και σήμερα μετά από όλα αυτά, αποκρύβουν τα πραγματικά γεγονότα και τις πραγματικές ευθύνες των τραπεζιτών, αφού οι «καημένοι» οι τραπεζίτες δηλώνουν αχάμπαροι. Επειδή, λένε, είναι οι πολιτικοί που φταίνε, που έβλεπαν και όχι μόνο σιωπούσαν αλλά καθ’ υπόδειξη των τραπεζιτών ψήφιζαν στο άψε-σβήσε τους νόμους συγκάλυψης της παρανομίας και της κλεψιάς των τραπεζιτών.

Διάβασε και μην αδιαφορείς.
Όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «24 ώρες», ένα παρόμοιο τρόπο βρήκαν τώρα οι τραπεζίτες για να γδέρνουν τον κόσμο, να ταλαιπωρούν Καρκινοπαθείς και όχι μόνο να τους παίρνουν τις περιουσίες, αν έχουν, αλλά και να τους παίρνουν και την ίδια τη Ζωή ακόμη, πάντα, όμως, με τη συμπαράσταση της Κυβέρνησης, του Υπ. Υγείας και της σιωπής από τη Βουλή, τους Θεσμούς και των ΜΜΕ. Αλλά και δυστυχώς τώρα και από το καμάρι μας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Το «βρίξε να περάσουμε», το «φάε τζαι σου τζαι σιώπα», το «είδες τι έπαθαν εκείνοι που τόλμησαν να μιλήσουν;», είναι στην ημερήσια διάταξη. Όλοι οι πιο πάνω συμπορεύονται μεθοδικά ώστε να διαλύσουν αρχικά τις Κρατικές Ογκολογικές Υπηρεσίες και ότι άλλες υπηρεσίες χρειάζονται οι Καρκινοπαθείς (βλέπε διάλυση της Κλινικής του Μαστού) και ακολουθούν τα Χειρουργικά, τα Πνευμονολογικά, σύντομα η Αιματολογική Κλινική και πάει λέγοντας, μέχρι που να διαλύσουν και ξεπουλήσουν εντελώς το Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Οι τραπεζίτες είναι όμως «φιλάνθρωποι», απλώς μας τρώνε το βιός και μας πίνουν το αίμα κι εμείς απλά… βγάζουμε τον σκασμό!!!
Τα πάζλ της καταστροφής είμαστε εμείς που σιωπούμε. Η έγνοια των τραπεζιτών, λοιπόν, ήταν, είναι και θα είναι πάντα πώς να βγάζουν περισσότερα χρήματα και όποιος τους βοηθά στην κλεψιά τους παίρνει μπόνους, μίζες, χαμηλότοκα δάνεια και άλλα, και όσα μέσα επικοινωνίας βοηθούν στη απόκρυψη και την ομερτά… κερδίζουν διαφημίσεις και προσωρινή αναστολή των κόκκινων δανείων. Κι αν όλοι αυτοί σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως συμμέτοχοι στην ομερτά τότε… τα κόκκινα δάνεια είναι άμεσα εισπρακτέα και οι διαφημίσεις κόβονται. Οι τραπεζίτες και οι έμποροι υγείας δεν είναι φιλάνθρωποι, ούτε κατά διάνοια, τη «δουλειά τους κάνουν» και χρειάζονται κι άλλα χρήματα.

Μην τους κάνεις το χατίρι να σιωπήσεις
Εσύ, όμως φίλε που έχεις δικό σου άνθρωπο Καρκινοπαθή, πού έχασες από Καρκίνο σύζυγο, αδελφό, παιδί, φίλο και συγγενή, κι εσύ που ξόδεψες ότι είχες και χρειάστηκες να πουλήσεις ακόμη και το σπίτι σου ή εξαναγκάστηκες να δανειστείς από τους τραπεζίτες, ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ;;; Αντί να σιωπάς ΛΟΙΠΌΝ, φώναξε αυτό που έλεγαν οι μελλοθάνατοι στην αρένα:

ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

*Ο Χρίστος  Ανδρέου είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ
andreou2@cytanet.com.cy

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της ηλεκτρονικής εφημερίδας e-shocknews.