36χρονος σκότωσε τη μάνα του με σουγιά και μαχαίρι

Ακόμα μια οικογενειακή τραγωδία προκάλεσε σοκ ανα το παγκύπριο .36χρονος σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο την  65χρονη μητερα του Κούλλα Παντελή. Ο σύζυγος της και πατέρας του δράστη απουσίαζε εκείνη την ώρα καθότι έπαιρνε όπως κάθε πρωινό  το εγγονάκι του στο  νηπιαγωγείο.

Λίγα λεπτά μετά, ο γιος πήγε στο δωμάτιο όπου ξάπλωνε η άτυχη μητέρα του και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες την μαχαίρωσε. Ο δράστης μετέβη με τη μοτοσικλέτα του στον Αστυνομικό σταθμό Αγ. Δομετίου, όπου παραδίδοντας δυο μαχαίρια, ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά του.skini3

Ο δράστης φέρεται να σκότωσε την μητέρα του με σουγιά και μαχαίρι 4cm.

Στη σκηνή μετέβη μερικές ώρες μετά η Αγγελική Παπέττα προκειμένου να διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροψία.

Ο δράστης φαίνεται να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα τα οποία προκλήθηκαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από χρήση ναρκωτικών.

Η τετράμηνη νοσηλεία του στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας τον είχε θέσει σε μερική καταστολή, πράγμα το οποίο του επέτρεψε να βρει και εργασία.

Συγκλονισμένη ήταν εξάλλου από την πρώτη ώρα η γειτονιά της οικογένειας Παντελή, που έμαθε τα κακά μαντάτα από την έλευση των δημοσιογράφων. Μια ώρα νωρίτερα, δεν είχαν ακούσει οτιδήποτε από το σπίτι της οικογένειας.

Στη σκηνή της άγριας δολοφονίας μετέβη και ο εργοδότης του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος ανέφερε ότι είναι σοκαρισμένος καθώς ο μητροκτόνος όσο καιρό εργαζόταν κοντά του, δεν επέδειξε ποιαδήποτε ανησυχητική συμπεριφορά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αναφορές από τους γείτονες της οικογένειας, αφού δήλωσαν  ότι ο φερόμενος ως δράστης δεν είχε βίαιη ή επιθετική συμπεριφορά.