Mε στόχο έναν καλύτερο Στρόβολο εξήγγειλε υποψηφιότητα ο Χρ. Τσίγκης

Ο Χρίστος Τσίγκης εξήγγειλε την Τετάρτη image735-8-aspxυποψηφιότητα για τη δημαρχία Στροβόλου, αντιλαμβανόμενος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την ανάγκη του Δήμου για εκσυγχρονισμό και ανταποκρινόμενος στο καθολικό αίτημα των συνδημοτών του για ένα καλύτερο Δήμο.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει με τους συμπολίτες του έναν καλύτερο Στρόβολο και υποστηρίζει ότι ο σημερινός Δήμαρχος “αρκείται να διαχειρίζεται και να συντηρεί την υφιστάμενη κατάσταση”.

“Ο Στρόβολος χρειάζεται νέα ηγεσία με όραμα, που να θέλει και να μπορεί να πετύχει περισσότερα, που να είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημιουργήσει τον Δήμο του μέλλοντος. Ένα νέο Δήμαρχο που θα βελτιώσει το Δήμο μας ώστε να αξιοποιεί τις υποδομές του καλύτερα, να ανταποκρίνεται στους δημότες του γρηγορότερα, να αφουγκράζεται την κοινωνία περισσότερο και να χρεώνει τις υπηρεσίες του φθηνότερα”, αναφέρει.

Ο κ. Τσίγκης σημειώνει ακόμη πως χρειάζεται, μεταξύ άλλων, στρατηγικός προγραμματισμός για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προτεραιότητες, απορρόφηση περισσότερων ευρωπαϊκών πόρων και αποδοτικότερη αξιοποίηση των εθνικών πόρων.