Την υποψηφιότητα της για τη Δημαρχία της Λακατάμιας εξήγγειλε η Φωτούλα Χατζήπαπα

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία της Λακατάμιας εξήγγειλε την Τετάρτη η ιατρός, Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα.image735-7-aspx

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γραμμικό Πάρκο, η Φωτούλα Χατζήπαπα απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, υπογραμμίζοντας πως «όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε, για να καταφέρουμε να αναπτύξουμε τον Δήμο, διότι η Λακατάμια μας ενώνει, σε μια πορεία δύσκολη μεν, αλλά το προσκλητήριο είναι ξεκάθαρο, χωρίς παρερμηνείες και μισόλογα”.

Η κ. Χατζήπαπα ανέφερε πως οι σχεδόν τρεις θητείες της στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνδυασμό με την ευρύτερη προσφορά της στα κοινά, της έχουν προσφέρει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση.

Σημείωσε πως ο δείκτης ποιότητας ζωής στον Δήμο Λακατάμιας καταγράφει τα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο αρνητικό πρόσημο, για να προσθέσει πως η Λακατάμια σήμερα δεν παρέχει τις υπηρεσίες που ένας σύγχρονος Δήμος οφείλει να προσφέρει στους δημότες του.

“Υστερεί σημαντικά”, είπε, “ έναντι των άλλων Δήμων σε έργα υποδομής και ανάπτυξης. Δείχνει απεριποίητη και ακάθαρτη, ενώ είναι παραμελημένη από τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Η οικονομική κατάσταση του δήμου είναι τραγική, ως αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης και της αλόγιστης σπατάλης».

Τόνισε, τέλος, πως στις 18 Δεκεμβρίου και με τη δύναμη της ψήφου τους, οι δημότες της Λακατάμιας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έναν άλλο δρόμο, τον δρόμο της υπεύθυνης οικονομικής διαχείρισης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αξιοκρατίας.

Η Φωτούλα Χατζήπαπα διεκδικησε τη δημαρχία Λακατάμιας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με ανθυποψήφιο τον νυν δήμαρχο ο οποίος δεν επαναδιεκδικεί .