O Μ. Ρουσής «ευχαριστεί την ΕΔΕΚ» αλλά παραμένει υποψήφιος δήμαρχος Πάφου

Δηλωμένο εξακολουθεί να είναι το ενδιαφέρον του νυν Αντιδημάρχου και στελέχους της ΕΔΕΚ Μάκη Ρουσή για τη Δημαρχία της Πάφου.image735-3-aspx

Ο κ. Ρουσής με γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως όταν αναμείχθηκε στα κοινά με την ΕΔΕΚ από τα μαθητικά του χρόνια, γνώριζε πολύ καλά ότι η τιμιότητα, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια έχουν κόστος.“Ποτέ μου δεν υπηρέτησα άνομα οικονομικά συμφέροντα”, είπε, προσθέτοντας πως αυτό το κόστος το ξαναπληρώνει.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Ρουσής προσθέτει: “Χαλάλι στην κοινωνία για την προσφορά μου και την ανθρώπινη σχέση μας, μια σχέση που δεν έτυχε, αλλά πέτυχε”.Ο κ. Ρουσής αναφέρει πως η ΕΔΕΚ τον άνδρωσε πολιτικά και την ευχαρίστησε, σημειώνοντας πως ποτέ του δεν την πρόσβαλε.

Διάλεξα, είπε, “το δρόμο της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας να πολιτευτώ και θα συνεχίσω αυτό το δρόμο, όσες πισώπλατες μαχαιριές και αν δεχτώ”.Καταλήγοντας, ο κ. Ρουσής δηλώνει παρών για τον απλό πολίτη και για κανένα άλλο.

Σημειώνεται ότι για τη δημαρχία της Πάφου η ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ έχουν αποφασίσει τη στήριξη της υποψηφιότητας Α. Χρυσόμηλου.