Η ΝΑSΑ άλλαξε τα ζώδια

“Τι ζώδιο είσαι;”. Ετοιμάσου να αλλάξεις και απάντηση και το ζώδιο το οποίο διάβαζες ως τώρα για να δεις πώς θα σου πάνε τα πράγματα, αν πιστεύεις βέβαια στα άστρα και στις συναστρίες.
Η ΝASA αποφάσισε να ανανεώσει τους αστρολογικούς χάρτες και έτσι όλοι (σχεδόν) αποκτήσαν καινούριο ζώδιο! Για πρώτη φορά εδώ και 2000 χρόνια συμβαίνει αυτό, γεγονός που σημαίνει ότι το 86 τοις εκατό των ανθρώπων αλλάζουν ζώδιο.horoskope

Αν ψάχνεις απάντηση στο γιατί, οι ειδικοί απαντούν : ο ουρανός σήμερα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ αυτό που ήταν χιλιάδες χρόνια πριν. Λογικό ακούγεται. Επίσης ο άξονας της Γης δε δείχνει πλέον προς την ίδια κατεύθυνση, γεγονός που σημαίνει ότι τα ζώδιά συμφωνα με τη ΝΑΣΑ  είναι περίπου κατά ένα μήνα λάθος.

Οι νέες ημερομηνίες  είναι οι εξής:

Αιγόκερως: 20 Ιαν – 16 Φεβ

Υδροχόος: 16 Φεβ – 11 Μάρ

Ιχθείς: 11 Μαρ – 18 Απρ

Κριός: 18 Απρ – 13 Μαΐου

Ταύρος: 13 Μαΐου – 21 Ιούν

Δίδυμοι: 21 Ιούν – 20 Ιουλ

Καρκίνος: 20 Ιουλ – 10 Αυγ

Λέων: 10 Αυγ – 16 Σεπτ

Παρθένος: 16 Σεπτ – 30 Οκτ

Ζυγός: 30 Οκτ – 23 Νοεμ

Σκορπιός: 23 Νοεμ – 29 Νοεμ

Οφιούχος: 29 Νοεμ – 17 Δεκ

Τοξότης: 17 Δεκ – 20 Ιαν

Τι είναι ο Οφιούχος; Ένα καινούριο ζώδιο που η NASA προσπάθησε να χώσει στα κλεφτά, στις λίστες . Παρ’ ολ’ αυτά, οι αστρολόγοι  καθησυχάζουν. Τίποτα απ’ όσα λένε οι ερευνητές της NASA δεν αλλάζει το χάρτη των ζωδίων αφού βασιζόμαστε στις εποχές και όχι στα αστέρια και χρησιμοποιούμε τον Τροπικό των ζωδίων.