Αίτηση διαζυγίου από τον Μπρατ Πιτ κατέθεσε η Αντζελίνα Ζολί

Δώδεκα χρόνια μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους και δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ.fl

Φήμες που ήθελαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood να χωρίζουν, κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά κανείς από τους δύο ή από το περιβάλλον τους δεν τις επιβεβαίωνε.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, «για την υγεία της οικογένειάς της».

Το πρακτορείο ΤΜΖ μετέδωσε πρώτο την είδηση, αναφέροντας ότι η διάσημη ηθοποιός θα πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ωστόσο ζήτησε από τον δικαστή, ο Πιτ να έχει το δικαίωμα να τα επισκέπτεται.

Ο δικηγόρος της Τζολί επιβεβαίωσε την είδηση, δηλώνοντας:joliepittmarriage1
«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή την χρονική στιγμή».
Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η Αντζελίνα Τζολί είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη, από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ.
Τζολί και Πιτ ήρθαν κοντά, όταν συνεργάστηκαν για την ταινία Mr.and Ms. Smith.

Οι «κακές» γλώσσες ήθελαν μάλιστα τον Μπραντ Πιτ να έχει απατήσει την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον, με την Τζολί, κάτι που οι δυο τους δεν παραδέχτηκαν ποτέ.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2004 και παντρεύτηκαν το 2014, παρουσία των έξι παιδιών τους, σε μία λιτή τελετή, όπου η Τζολί φορούσε νυφικό, διακοσμημένο με ζωγραφιές από τα ίδια τα παιδιά τους.
Η Τζολί είχε παντρευτεί ακόμα δύο φορές στο παρελθόν, με τον Τζόνι Λι Μίλλερ, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Hackers το 1996 και τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Pushing Tin, το 1999.

Είναι το τρίτο διαζύγιο της Ζολί και το δεύτερο του Πιτ, που έχουν έξι παιδιά.