Η Αλληλεγγύη θα δώσει εισηγήσεις για το Κυπριακό

Η εμπιστευτικότητα επαφίεται στον πατριωτισμό και την πολιτική ηθική του κάθε πολιτικού αρχηγού, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Πόλυς Παλήκαρος επισημαίνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναθεώρησε τη θέση του για υπογραφή εγγράφου για την εμπιστευτικότητα στο Εθνικό Συμβούλιο.

Σε δηλώσεις μετά την σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων, ο κ. Παλήκαρος ανέφερε ότι απόφαση του Προέδρου Αναστασιάδη είναι να παραμείνει το Εθνικό Συμβούλιο συμβουλευτικό σώμα “και μόνο, οπότε συνεχίζουμε με αυτή την απόφαση του Προέδρου”.

Για την ενημέρωση που έτυχαν για το Κυπριακό, ο Αντιπρόεδρος της Αλληλεγγύης είπε ότι έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα όσα έχουν συζητηθεί στις συνομιλίες μέχρι τώρα και πού υπάρχουν διαφωνίες ενώ μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα,τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν. “Και αυτό κρίνεται σημαντικό από την Αλληλεγγύη γιατί θα μελετηθούν με τους δικούς μας εμπειρογνώμονες, με τη δική μας ομάδα διαχείρισης του Κυπριακού και θα επανέλθουμε στον Πρόεδρο με εισηγήσεις για το τί πρέπει να γίνει, ιδιαίτερα για τα μεγάλα κεφάλαια τα οποία ανοίγονται μετά τις 15 του μηνός”.