Eστιατόριο στη Λεμεσό καταστράφηκε ολοσχερώς απο πυρκαγιά

image735.aspxΆμεσο κίνδυνο διέτρεξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ένοικοι διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από εστιατόριο στη λεωφόρο Αμαθούντος, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά και βίαιη ανάφλεξη, ενώ όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, είναι από τύχη που δεν τραυματίστηκε κανείς από τα θραύσματα που εκτινάχθηκαν στην πολυσύχναστη Λεωφόρο.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή το πρωί, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως Αστυνομία και Πυροσβεστική ανταποκρίθηκαν άμεσα, όταν ξέσπασε η φωτιά γύρω στις 2 τα ξημερώματα στο εστιατόριο, που τις τελευταίες μέρες ήταν κλειστό λόγω των θερινών διακοπών.

Από τη φωτιά προκλήθηκε έκρηξη, συνέχισε, με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν βίαια και στις δυο λωρίδες της λεωφόρου, γυαλιά, αλουμίνια και άλλα αντικείμενα, σημειώνοντας πως “είναι από τύχη που δεν θρηνήσαμε θύματα” και πως, αν περνούσαν το δεδομένο χρόνο κάποια πεζά άτομα ή οχήματα, σίγουρα θα είχαμε τραυματίες και άλλες ζημιές.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω από το εστιατόριο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

“Η σκηνή αποκλείστηκε και  γίνονται εξετάσεις τόσο από την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία καθώς και από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για εξακρίβωση των αιτιών της φωτιάς.