Επειδή σας γνωρίζουν κ. Αβέρωφ, γι’ αυτό ανησυχούν

 

????????????????????????????????????

Γράφει η Ανδρούλα Γκιούρωφ

Εύχαρης και γοητευμένος από τις εκφράσεις που διατυπώνει επειδή νομίζει πως το ακροατήριο κρέμμεται από τα χείλη του και μόλις καταπιεί το σάλιο του θα τον χειροκροτήσει με ενθουσιασμό, ο ηγέτης  του ΔΗΣΥ Αβ.Νεοφύτου εστρεψε χθες ξανά τα πυρά του εναντίον όσων εκφράζουν ανησυχίες για την αποκαλούμενη πρόοδο στο κυπριακό.Μας είπε, πάλι για το παράθυρο της ελπίδας λέγοντας πως  « όποτε ανοίξει μια χαραμάδα ελπίδας αρχίζουμε στο εσωτερικό να πετροβολούμε το άνοιγμα του παράθυρου ελπίδας.».Δεν λέει όμως ποιοί κρύβονται πίσω από το παράθυρο , τα ερμητικά κλειστά δωμάτια όπου πηγαινοέρχεται η «μυστική διπλωματία» και πασχίζει πως να απαλλάξει την   Τουρκία  από τα εγκλήματα της εισβολής. Πώς να ξεπλύνει  το αίμα των  5000 νεκρών  που έπεσαν στα πεδία των μαχών επειδή δεν βολεύονταν με λιγότερη πατρίδα. Πασκίζουν να κρύψουν τις δολοφονίες των αιχμαλώτων που ρίχθηκαν  σε ομαδικούς τάφους   στο Αγριδάκι, στην Ασπρη Μούττη , στη Νεάπολη και την Ομορφίτα στην Ασσια στη Μια Μηλιά .Σβήνουν τα εγκλήματα πολέμου και ο εποικισμός θεριεύει.

Ο κ. Αβέρωφ θέλει να ακούει μόνο θετικά μηνύματα , να βλέπει τις συγκυρίες να του κλείνουν το ματι. Μας λέει  για μια Ευρώπη η οποία για πρώτη φορά και ουσιαστικά, μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης της επίλυσης του κυπριακού”.Είναι για την ίδια Ευρώπη που ξέρουμε και εμείς ,   η οποία κρύβει  τις  ιαχές των νεοσουλτάνων μέσα στην ίδια την Τουρκία.Είναι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι που κουρδίζουν  στη διαπασών  τη μουσική της προπαγάνδας  τους για να μην ακούγονται οι   κλαγγές του θανατικού που σκορπά η Τουρκία με τις  εκατόμβες Κούρδων νηπίων και αμάχων, προκειμένου να μην κακοφανίσουν  τον Ερντογάν και τους πειθήνιους του Νταβούτογλου , Τσαβούσογλου και άλλων  αθλίων και αφήσουν το ποτάμι των προσφύγων να ξεχυθεί στις ακτές τους.

Φώναζε κύριε Αβερωφ.Στρίγγλιζε όσο θες.Δεν απεύθυνεσε σε άπιστους Θωμάδες αλλά σε ανθρώπους και άτομα που σε ξέρουν πολύ καλά. Οπως γνωρίζουν πολλά για πολλούς όταν ανέβαιναν τα σκαλιά της πρεσβείας της Αστερόεσσας  και έδιναν μαθήματα πίστης και αφοσίωσης στους Πραιτωριανούς του  πλανηταρχείου.Που έστελλαν με τηλεμοιότυπα τα τρισάθλια άρθρα τους για να τα ευθυγραμμίσουν οι Αμερικανοί Υπατοι  με τα θέλω και τα πρέπει τους.

Στα WIKILEAKS  είναι καταγεγραμμένα τα νυκτοπερπατήματα πολλών. Οπως και το ζεστό χρήμα που έρρεε από τα ταμεία της USAID.

Τους μάθαμε έναν , έναν .Ολους εκείνους που βαφτίστηκαν ως oppinon leaders και κλωθωγύριζαν στα τηλεοπτικά παράθυρα απειλώντας τον πανικοβλημένο κοσμάκι ότι αν δεν έλεγε ναι στο εκτρωματικό σχέδιο Ανάν η Κύπρος δεν θα γλύτωνε από  τον κίνδυνο μιας Μικρασιατικής καταστροφής.Εντρομος ο κόσμος  ακουγε τότε τον Αβέρωφ να κάνει τις γνωστές λιτανείες  υπέρ ενός σχεδίου κατάργησης και διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με θανατηφόρες παρθενογενέσεις.Ακουγε και το Σημίτη, τον Βαγγέλη Βενιζέλο , τον Ανάν, τον ντε Σόττο, τον αμαρτωλό Φερχόιγκεν και όλου αυτούς που συνασπίσθηκαν σε μια άνομη συμμαχία για να κτυπήσουν την ανυπεράσπιστη Κύπρο.Ευτυχώς για εμάς κατέληξαν  στο μαύρο ανάθεμα της Ιστορίας.

Οι πολίτες είναι υποψιασμένοι. Γιατί  έτσι τους έμαθαν  όσοι πίσω από κλειστά  παράθυρα και πόρτες, θέλουν να τον αιφνιδιάσουν ξανά με παρόμοια σχέδια.Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται αυτους που θέλουν να τον κρατούν στο σκοτάδι για να μην ξέρει πόση πατρίδα θα μπει στη ζυγαριά της μοιρασιάς.Γι’ αυτό ανησυχούν επειδή σας γνωρίζουν. Και αν πετροβολούν είναι επειδή σας ξέρουν πάρα, μα πάρα πολύ καλά.