Το βουλευτή του ΑΚΕΛ Αρ.Δαμιανού στοχοποιεί τώρα ο ο Δήμαρχος Πάφου

Ισχυρίζεται ότι εντοπίζεται συγγενική του σχέση με στέλεχος της Logicom και την εκπροσώπηση της εταιρείας από το δικ. γραφείο του

 Άριστος Δαμιανού : Για τον Φαίδωνα Φαίδωνος, ενδεχομένως και για άλλους, έχει αναλάβει η δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση.

 

 

Ο δήμαρχος Πάφου στοχοποίησε σήμερα το βουλευτή του ΑΚΕΛ και μέλος faidonard_607_363_577_324του Π.Γ. Αρ.Δαμιανού ισχυριζόμενος ότι έχει  σχέση με την εταιρεία Logicom, και ότι το δικηγορικό του γραφείο εκπροσωπεί την εν λόγω εταιρεία.Στην περίπτωση της Logicom, ο κ. Φαίδωνος υποστήριξε  ότι εγείρεται μείζον ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξεως, καθότι η συγκεκριμένη εταιρεία εκπροσωπείται ενώπιον της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών από το δικηγορικό γραφείο του βουλευτού του ΑΚΕΛ, ενώ εντοπίζεται πέραν τούτου και συγγενική του σχέση, με τον Υπεύθυνο Προσφορών της εταιρείας, ο οποίος τυγχάνει να είναι πεθερός του.

Ο κ. Φαίδωνος καυτηρίασε ανοιχτά και ιδιαίτερα το γεγονός ότι αναφορικά με συμβόλαια που διεκδικούσε η εν λόγω εταιρεία με αντίστοιχες ισραηλινές εταιρείες εφόσον συμβόλαια κατεκυρώθησαν σε άλλη εταιρεία και όχι την Logicom, με την παρέλευση μικρού χρονικού διαστήματος, ο κ. Δαμιανού ήταν αυτός ο οποίος και ενέγραψε στη Βουλή του θέμα, οπότε και ο Δήμαρχος πλέον διαπιστώνει τόσο ζήτημα ηθικής, όσο και πολιτικής τάξεως.

Μάλιστα, ο κ. Φαίδωνος, αναφερόμενος στο ότι ο “μαυροπινακισμός” εργοληπτικών εταιρειών οι οποίες εμπλέκονταν στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, με εξαιρετικά ειρωνική διάθεση,  έδωσε “συγχαρητήρια” στην συντεταγμένη Πολιτεία – “και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου – που δεν καταφέραμε όπως είπε να θέσουμε φραγμό σε ανθρώπους όπως ο Λοίζος Ιορδάνους και Αφοι Ιακώβου…”.

Παρέμβαση Αρ.Δαμιανού στο ΡΙΚ

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, εξήλθε εσπευσμένα από την Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να απαντήσει στα όσα είχε  αναφέρει από την τηλεόραση του ΡΙΚ, ο Δήμαρχος Πάφου. Στην απάντησή του ανέφερε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετάσχει στον υπόνομο, κατά την έκφρασή του, που επιχειρεί να υποβιβάσει την δημόσια ζωή και τον πολιτικό πολιτισμό ο Δήμαρχος Πάφου, καθώς και τις ατεκμηρίωτες και συκοφαντικές αναφορές του προς το άτομό του, την οικογένειά του και στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Η πολιτική μου δράση, είπε ο κύριος Δαμιανού, η τιμιότητα την οποία όλοι, περιλαμβανομένων και πολιτικών αντιπάλων, αναγνωρίζουν, αποτελεί απάντηση.

Πρόκειται, τόνισε, για συκοφαντίες, τόσο από τον κύριο Φαίδωνος όσο και από άλλους εντεταλμένους εγκάθετους συγκεκριμένων ανθρώπων, τις οποίες προσπαθούν να περάσουν για το άτομό μου.

Ο Άριστος Δαμιανού ανέφερε ότι, για τον Φαίδωνα Φαίδωνος, ενδεχομένως και για άλλους, έχει αναλάβει η δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Κάλεσε παράλληλα τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου να τοποθετηθεί δημόσια κατά πόσον υιοθετεί όσα έχει πει ο Δήμαρχος Πάφου για τον ίδιο.

Ο Αρ. Δαμιανού  αφησε να νοηθεί πως από χθες το βράδυ προετοιμάζετο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επίθεση εναντίον του, ενώ επανέλαβε ότι για όσα ισχυρίζεται ο κ. Φαίδωνος θα  απασχολήσουν την δικαιοσύνη.

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει

Το ΑΚΕΛ  με ανακοίνωση του καταδίκασε την απόπειρα σπίλωσης του ονόματος του μέλους του Π.Γ. της Κ.Ε. και Βουλευτή Άριστου Δαμιανού. Οι ισχυρισμοί του κ. Φαίδωνος, αναφέρει, ρίχνουν σε επίπεδο κουτσομπολιού το δημόσιο βίο. Αναμένουμε ότι ο ΔΗΣΥ θα τοποθετηθεί για τα όσα συκοφαντικά έχουν λεχθεί σε βάρος του στελέχους του ΑΚΕΛ, ο οποίος ενεργούσε στη βάση συλλογικών αποφάσεων για το νομοσχέδιο που αφορούσε τις δημόσιες συμβάσεις.