Αναβλήθηκε για τις 15 Ιανουαρίου η δίκη Αθ.Ορφανιδη, Βγενόπουλου και Μπουλούτα

Για τυπικούς λόγους το Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης  του Αθ, Ορφανίδη

Jpeg

Κάτοχοι αξιογράφων ενημερώνονται από τους δικηγόρους της κατηγορούσας αρχής για την απόφαση του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Αναβλήθηκε η σημερινή διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε σχέση με την ιδιωτική ποινική υπόθεση των αξιογράφων, στην οποία κατηγορούμενοι είναι ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιος Ορφανίδης, οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Ευθύμιος Μπουλούτας, τρία πρώην μέλη του ΔΣ της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, ως επίσης και η πρώην Λαϊκή Τράπεζα ως νομικό πρόσωπο.

Μετά από αίτημα των δικηγόρων υπεράσπισης του κ.Ορφανίδη και των τριών πρώην μελών του ΔΣ της Λαϊκής Τράπεζας καθώς και τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου του παραπονούμενου, το δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία για τις 15 Ιανουαρίου 2015 (10:30), ημερομηνία κατά την οποίαν θα γίνει και ο έλεγχος της επίδοσης των κατηγορητηρίων για τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Ευθύμιο Μπουλούτα.

Όπως σημείωσε η δικαστής, μέσα από την αναβολή θα δοθεί αφενός η ευκαιρία στους παρόντες κατηγορούμενους να θέσουν, μέσω των δικηγόρων τους, τα οποιαδήποτε προδικαστικά αιτήματα ή ενστάσεις και αφετέρου, η όλη διαδικασία να διεξαχθεί ενιαία για όλους τους κατηγορούμενους.

Το δικαστήριο εξέδωσε, για τυπικούς λόγους, ένταλμα σύλληψης κατά του Αθανάσιου Ορφανίδη, το οποίο θα παραμείνει ανεκτέλεστο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκαν κάτοχοι αξιογράφων, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το δικηγόρο της κατηγορούσας αρχής για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης.