Σούπερ γιαγιά τα έβαλε με έξι ληστές και τους …κατατρόπωσε

Μια στην κυριολεξία σούπερ γιαγιά, έχει κερδίσει τον θαυμασμό στην Βρετανία, καθώς δεν δίστασε να τα βάλει με έξι ληστές και να τους κατατροπώσει.super-giagia_0

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Νορθχάμπτον της Βρετανίας. Οι ληστές φορώντας κράνη αρχίζουν να σπάνε τις βιτρίνες κοσμηματοπωλείου σε κεντρικό δρόμο, επιχειρώντας να πάρουν ως λεία πανάκριβα κοσμήματα.

Όμως η σούπερ γιαγιά που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και βλέπει το σκηνικό δεν μένει  απαθής , όπως οι άλλοι περαστικοί και τρέχει να δράσει αστραπιαία !

Τρέχοντας προς το μέρος τους τους επιτίθεται με τη τσάντα της , χωρίς να διαισθανθεί ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της..

Οι αιφνιδιασμένοι ληστές τρέπονται σε φυγή αλλά πάνω στην βιασύνη τους μπερδεύονται και μερικοί πέφτουν κάτω. Οι υπόλοιποι περαστικοί και ένας αστυνομικός που αντιλαμβάνονται τι γίνεται τρέχουν τότε να βοηθήσουν την σούπερ γιαγιά.

Τελικά συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους έξι ληστές ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί πήραν την γιαγιά σε μια κοντινή καφετέρια και αφού την κέρασαν καφέ και ότι άλλο ήθελε την πήγαν στο σπίτι της, ενώ ο  δήμος ανακοίνωσε ότι θα  την βραβεύσει.