Εριξε ένα αλιγάτορα στο ταμείο και έγινε καπνός

Έναν επισκέπτη… έκπληξη είχε κατάστημα αλυσίδας φαστφουντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, λίγο μετά την παραγγελία που έδωσε, μέσα από το αυτοκίνητο, ένας «πλακατζής» 23χρονος: Αφού παρήγγειλε από το παράθυρο και ο υπάλληλος γύρισε αλλού το βλέμμα του, ο νεαρός έριξε… έναν αλιγάτορα μέσα στο ταμείο και εξαφανίστηκε.8B72C59FF464B297847701BEE169F746

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη από την αστυνομία του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα και είχε σημειωθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

O 23χρονος, ο Τζόσουα Τζέιμς, εμφανίστηκε μετά τα μεσάνυχτα σε Wendy’s της περιοχής για να δώσει την παραγγελία του από το παράθυρο που χρησιμοποιείται για τους οδηγούς. Έριξε τον αλιγάτορα, μήκους τριών μέτρων, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε ενώ όσοι υπάλληλοι βρίσκονταν στο κατάστατημα έτρεχαν αλλόφρονες.

Τελικά, το ζώο πιάστηκε από ειδικό και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο στο φυσικό του χώρο. Ο νεαρός εντοπίστηκε, χάρη στις κάμερες, και δεν έδωσε καμία ουσιαστική εξήγηση για τη συμπεριφορά του – η μητέρα του υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κακόγουστη φάρσα».

Συνελήφθη με την κατηγορία επίθεσης με θανατηφόρο όπλο, κλοπής και παράνομης μεταφοράς αλιγάτορα (το είδος βρίσκεται υπό προστασία στη Φλόριντα).