Θοδωρής Αθερίδης:Με τη Σμαράγδα ζησούμε εδω και δέκα χρόνια

Ο ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη

Ποτέ δεν έκρυψαν τη σχέση τους, αλλά oύτε μίλησαν ανοιχτά για αυτή. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι περισσότερα από δέκα χρόνια μαζί, αλλά προτιμούν να κρατούν τον δεσμό τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.ImageHandler.ashx

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την Σμαράγδα. «Συγκατοικώ με τη Σμαράγδα», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης. Μένουν στο σπίτι του, στη Γλυφάδα; «Όχι, έχουμε νοικιάσει ένα σπίτι στην Ακρόπολη», απάντησε ο ηθοποιός. Και συνέχισε: «Έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά».

Η σχέση τους μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν έχουν βαρεθεί; «Δεν βαριέμαι εύκολα. Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουν να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση», απάντησε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Down Town»

Σκέφτονται να παντρευτούν κάποια στιγμή; «Όχι, καθόλου. Ούτε εγώ ούτε η Σμαράγδα σκεφτόμαστε τον γάμο», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο. «Το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω», τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.