Ντοκουμέντα:Ποιοί εξόπλισαν τους Ισλαμιστές

Οπλισμένοι και με γαλλικά όπλα οι ισλαμιστές τρομοκράτες, αριθμούν τουλάχιστον 800 άτομα αυτή την στιγμή μόνο στην Γαλλία, με νέους ηλικίας 20-30 ετών, έτοιμους να πεθάνουν “στο όνομα του Προφήτη” αναφέρουν πληροφορίες των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών.CTyzdvSWcAAzUBw

Πρόκειται για όπλα που έδωσαν οι Γάλλοι από το 2012 στην τότε συριακή αντιπολίτευση, από τους οποίους το 80% στελεχώνουν σήμερα τις ταξιαρχίες της al Nusrah και τον στρατό του ISIS)!

Δημοσιεύουμε πιο κάτω  φωτό-ντοκουμέντα που αποδεικνύουν οτι οι γαλλικές κυβερνήσεις από το 2012 είναι υπεύθυνες και για τη νέα σφαγή στο Παρίσι: Οι δήθεων “μετριοπαθείς” αντάρτες, μεταμορφώνονται εν συνεχεία σε ισλαμικά τέρατα που στρέφουν τα όπλα τους εναντίον  εκείνων που τους εξόπλισαν.

Στις φωτό βλέπετε αντιαρματικά συστήματα MILAN, ανάλογα με αυτά που χρησιμοποιεί και ο ελληνικός Στρατός, επιθετικά τυφέκια FAMAS και FN FAL (βελγικό…), αντιαρματικά APILAS κλπ.

CTyzelPWoAAyuXR

Το 2012 η  Γαλλία παρέδωσε στους Σύρους αντάρτες που πολεμούν εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, κανόνια διαμετρήματος 20 mm, μυδραλιοβόλα διαμετρήματος 12,7 mm, εκτοξευτήρες ρουκετών και αντιαρματικούς πυραύλους MILAN και αντιαρματικά βλήματα APILAS.

Οι παραδόσεις, που ξεκίνησαν το δεύτερο εξάμηνο του 2012, γίνονταν σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα και είχαν σκοπό περισσότερο να βοηθήσουν την εξέγερση .

Εκείνη την εποχή βρισκόταν σε ισχύ, από τον Ιούνιο του 2011, ένα ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων το οποίο ήρθη στις 29 Μαΐου του 2013. Μέχρι τώρα, η Γαλλία έχει παραδεχθεί επίσημα πως είχε παραδώσει στους αντάρτες μόνο τα λεγόμενα μη φονικά όπλα (που δεν έχουν σκοπό να σκοτώσουν), αλεξίσφαιρα γιλέκα ή γυαλιά νυκτερινής όρασης.

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ με προεξάρχουσα την γαλλική κυβέρνηση που για τα δικά τους συμφέροντα επιδιώκοντας την ανατροπή του Άσαντ στη Συρία, χρηματοδότησαν με αγορές πετρελαίου τους ισλαμιστές και τους πούλησαν … όπλα!IslamistFighters

Αλλά εκτός από τα ευρωπαϊκά όπλα, αγόρασαν με τα λεφτά της ΕΕ μαζικά και όπλα από την “μαύρη” αγορά, βασικά ουκρανικής και βουλγαρικής κατασκευής ΑΚ-47, όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι.

Ποιος λοιπόν χρηματοδότησε και εξόπλισε τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους;

Η άρση του εμπάργκο για το συριακό πετρέλαιο

Εμμέσως –πλην σαφώς- και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 2013 οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφασίζουν να άρουν το εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από την Συρία και το αγοράζουν από τους … ισλαμιστές!

“Είναι σημαντικό για μας να στείλουμε ένα σινιάλο ότι είμαστε ανοιχτοί να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο” δήλωνε στις 22 Απριλίου του 2013 ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. “Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τη συριακή αντιπολίτευση”. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γερμανός ομόλογός του, Γκίντο Βεστερβέλλε, αποσαφήνιζε την ίδια μέρα: “Επιθυμούμε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στις περιοχές που ελέγχονται από την αντιπολίτευση, και γι’ αυτό θα άρουμε τις κυρώσεις που εμποδίζουν το έργο των μετριοπαθών δυνάμεων της αντιπολίτευσης”.

Το περιοδικό Time, στο οποίο ανήκει το σχετικό ρεπορτάζ γράφει την ίδια εποχή ότι «Ακόμα, αναλυτές προειδοποιούν ότι το σχέδιο έχει σημαντικά κενά-και στην πραγματικότητα, ότι η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε να εντείνει τη βία στη Συρία, χτίζοντας έναν φονικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο των πόρων που φθίνουν ύστερα από δύο χρόνια ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου».

«Η απόφαση της ΕΕ να άρει τις κυρώσεις στο πετρέλαιο της Συρίας για να βοηθήσει την αντιπολίτευση, επιτάχυνε τη μάχη για τον έλεγχο πηγών και αγωγών στις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες και συνέβαλε στη σταθεροποίηση της εξουσίας των τζιχαντιστικών ομάδων επί των κρίσιμων πόρων της χώρας», διαπιστώνει περίπου ένα μήνα αργότερα, ο Guardian.

Τον ανταγωνισμό “μετριοπαθών ανταρτών” της συριακής αντιπολίτευσης και ισλαμιστών της Jabhat al-Nusra και του ISIS, τον κέρδισαν οι ισλαμιστές οι οποίοι κέρδισαν το 90% των Σύρων σουνιτών και το 100% των ξένων μισθοφόρων που δρουν στην Συρία. Ως εκ τούτου, η ΕΕ βρέθηκε de facto να χρηματοδοτεί τους ισλαμιστές!

Συνεχίζοντας από το κομμάτι της χρηματόδοτησης μέσω της άρσης του εμπάργκο στο συριακό πετρέλαιο, θα χρειαστεί να γυρίσει κανείς στη σύνθεση του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”.

Ένα από τα πιο δραστήρια κομμάτια της, ήταν και η οργάνωση Jabhat al-Nusra, η οποία δηλώνει πίστη στην Αλ Κάιντα (al-Qaeda), την οργάνωση δηλαδή που φέρεται -κατα τους Αμερικανούς -να σχεδίασε και κατάφερε το χτύπημα της 11/9 στους Δίδυμους Πύργους!

Νωρίτερα και από την άρση του εμπάργκο για το συριακό πετρέλαιο, το 2012 η Γαλλία είχε αναλάβει πρωτοβουλία να πείσει τα κράτη-μέλη, να χαλαρώσουν το εμπάργκο όπλων ώστε να εξοπλίσουν τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας.

Ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχεται σε συνέντευξή του στη Le Monde ότι η χώρα του από το 2012, εξοπλίζει και εκπαιδεύει αντάρτες γιατί όπως έλεγε «είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν τη δημοκρατική διαδικασία στη Συρία.»

Μεταξύ άλλων ο γαλλικός στρατός έστελνε αυτόματα όπλα 12.7 mm, εκτοξευτήρες ρουκετών, αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά και συσκευές επικοινωνίας.

Ανάμεσα όμως σε αυτούς “που θα εγγυούνταν τη δημοκρατική διαδικασία στη Συρία” ως εκ τούτου σε αυτούς που εξόπλιζε και εκπαίδευε και η Γαλλία ήταν και οι τζιχαντιστές του Al-Nusrah για το οποίο η Washington Post λίγο καιρό αργότερα αποκαλύπτει ότι εξελίσσεται στο πιο πετυχημένο και συνεχώς αναπτυσσόμενο κομμάτι των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στη Συρία, εκφράζοντας παράλληλα τον φόβο για το γεγονός.

Σύμφωνα με άλλο κείμενο της Ουάσινγκτον Ποστ: «Οι ειδικοί σύμβουλοι του Προέδρου Ομπάμα για την Μέση Ανατολή, προειδοποιούσαν τον Πρόεδρο, πόσο σημαντικός ήταν ο χρόνος. Όσο περισσότερο συνεχίζονται οι μάχες στην Μέση Ανατολή, τόσο πιθανότερο είναι αυτό που ξεκίνησε σαν ειρηνική μαζική αντικαθεστωτική δράση, να λοξοδρομήσει από εξτρεμιστές, μεταξύ των οποίων και σύμμαχοι της Αλ-Κάιντα (όπως η Al-Nusrah).»

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “ο Πρόεδρος Ομπάμα αγνόησε την συμβουλή, όμως οι ειδικοί είχαν δίκιο. Και τώρα οι συνέπειες της παθητικότητας Ομπάμα, έχουν όνομα και αυτό είναι: Jabhat al-Nusra.”
Η πρώτη κοινή επιχείρηση Αλ- Κάιντα και ISIS ήταν και ένα πρώτο μήνυμα για το τι μπορεί να υπάρξει στο Euro 2016 το οποίο φιλοξενεί η Γαλλία.

Η όλη επιχείρηση ήταν μια μίξη από τις ισλαμικές τρομοκρατικές ενέργειες στο Μπεσλάν της Βόρειας Οσετίας, την Βομβάη της Ινδίας και του θεάτρου Noordost στη Μόσχα.

Η επίθεση στο Παρίσι ήταν  μια άριστα οργανωμένη επιχείρηση με ομάδα υποστηρικτική προς τους τρομοκράτες, μία ομάδα διαφυγής και μία ομάδα που θα παρείχε ιατρικές βοήθειες, ενώ μια τελευταία ομάδα … βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις!

Η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ όπως και η Τουρκια τροφοδότησαν και εξόπλισαν ένα τέρας που σήμερα βρισκεται εντός των πυλών τους.