Επί τρεις ώρες έσφαζαν οι ισλαμιστές τους άμοιρους θεατές

Με αποτυχία εως και χρεοκοπία χρεώνεται η   γαλλική κυβέρνηση και οι  γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας στην τρομοκρατική επίθεση των ισλαμιστών.Τα στοιχεία είναι καταπελτικά καθότι : Επί τρεις ώρες έσφαζαν οι ισλαμιστές τους άμοιρους θεατές που παρακολουθούσαν την συναυλία στο θέατρο “Μπατακλάν” και ενώ ήδη είχαν γίνει οι άλλες επιθέσεις και γνώριζαν ότι δεν πρόκειται περί κανονικής ομηρίας αλλά περί σφαγής οι ειδικές δυνάμεις μπήκαν στο θέατρο αφού είχαν δολοφονηθεί 112 άνθρωποι!

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι πρώτες οι επιθέσεις έγιναν μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, 23′ για την ακρίβεια, με μια αλληλουχία ανά 5 λεπτά, αλλά όταν πήκαν στς 21:50 αρχή στο “Μπατακλάν” στο βουλεβάρτο Βολτέρ, οι υπόλοιπες επιθέσεις είχαν τελειώσει.newego_LARGE_t_1101_54598402_type12128

Και όμως η επίθεση των ισλαμιστών και η σφαγή των θεατών διήρκησε 3 ώρες (!) έως την έφοδο των ειδικών μονάδων της αστυνομίας.

Τους σκότωναν έναν-έναν, τους κυνηγούσαν μέσα στο θέατρο, στα παρασκήνια και αλλού για να τους σκοτώσουν και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία άκουγε συνέχεια πυροβολισμούς και οι διασωθέντες περιέγραφαν το μακελειό και ότι οι τρομοκράτες δεν είχαν καμία διάθεση διαπραγμάτευσης, εν τούτοις δεν επενέβησαν!

Ακόμα και μία ώρα μετά να έκαναν έφοδο στο θέατρο υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 50 άνθρωποι θα είχαν σωθεί. Αλλά δεν το έκαναν! Γιατί δεν είχαν εντολή!

Το χρονικό της 13ης του Νιόβρη, «ημέρας τρόμου» όπως το κατέγραψε το υπουργείο Εσωτερικών έχει ως εξής:

Στις 21:20 έγινε η πρώτη έκρηξη με ανατίναξη ενός καμικάζι έξω από το γήπεδο Stade de France, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία.

Ηταν συγκεντρωμένα γύρω στα 80.000 άτομα και ανάμεσά τους ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

Η στιγμή της έκρηξης και η εκκένωση του Stade de France

Στις 21:25, ήτοι 5΄αργότερα, ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί στο 10ο διαμέρισμα ανατολικά στο Παρίσι στο αίθριο μιας πιτσαρίας. Πέντε άτομα έπεσαν νεκρά από τις ριπές.

Στις 21: 30, ήτοι για ακόμα μια φορά 5′ αργότερα, δεύτερη ενέργεια καμικάζι έξω από το Στάδιο.

21:38, Επιστροφή στο κέντρο του Παρισιού (Rue de Charonne) στο 11ο διαμέρισμα νέα επίθεση σε εστιατόρια, στα τραπεζάκια έξω, με 19 νεκρούς σύμφωνα με το υπουργείο.

21:43 ήτοι 5′ αργότερα, νέα έκρηξη πάντα στο 11ο (Boulevard Voltaire) μπροστά στο νούμερο 253 κοντά στην πλατεία του Έθνους (place de la Nation

Oι πρώτες μαρτυρίες από την σφαγή στο Παρίσι είναι ανάλογα ανατριχιαστικές με τους 129 νεκρούς που μετρά η Πόλη του Φωτός από τους ισλαμιστές τρομοκράτες που “χάϊδευε” η γαλλική κυβέρνηση και αποκαλούσε “δημοκράτες αγωνιστές κατά του καθεστώτος Ασαντ στην Συρία”.

Είναι γνωστό ο βρόμικος  ρόλο της Γαλλίας στην ανατροπή και θανάτωση του Μουαμάρ Καντάφι και του χάους που έχει δημιουργηθεί σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική.

Ξεχωρίζει η μαρτυρία ενός διασωθέντος από το θέατρο Μπατακλάν: “Τέσσερα ή πέντε άτομα ευρισκόμενα στο μέσον της συναυλίας άρχισαν να πυροβολούν και να πετούν χειροβομβίδες μέσα στο πλήθος. Αμέσως οι θεατές έπεσαν στο έδαφος, αλλά συνέχισαν να τους πυροβολούν, ενώ βρίσκονταν στο έδαφος. Ενας από τους οπλοφόρους δεν ήταν πάνω από 19 ή 20 ετών εκτέλεσε πάνω από τρίάντα ανθρώπους στο έδαφος”!

Ο Ben Grant βρισκόταν σε ένα μπαρ μαζί με τη γυναίκα του όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ένοπλοι πυροβολούσαν μέσα από αυτοκίνητα.

“Ήταν φρικτό. Μείναμε για ώρα μέσα στο μπαρ διότι υπήρχε μια στοίβα από πτώματα μπροστά μας”, δήλωσε ο Grant, σύμφωνα με το BBC.

Η γαλλική εφημερίδα Liberation, μεταδίδει τη μαρτυρία του Vincent, ενός δημοσιογράφου που βρισκόταν μέσα στο Stade de France, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας Γαλλίας – Γερμανία.

“Ο αγώνας συνεχιζόταν κανονικά σαν να μη είχε συμβεί τίποτα, όμως παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις στο Twitter κι έτσι μάθαμε ότι ο πρόεδρος Ολάντ έφυγε από το στάδιο”.

Ο Julien Pierce, ένας δημοσιογράφος που βρισκόταν μέσα στο Bataclan όταν έγινε η επίθεση, περιέγραψε όσα έζησε ως εξής:

“Πολλοί ένοπλοι μπήκαν στο συναυλιακό χώρο. Δυο ή τρεις άνδρες με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, άρχισαν να πυροβολούν τυφλά στο πλήθος, τα όπλα έμοιαζαν με Καλάσνικοφ. Η επίθεση κράτησε 10 με 15 λεπτά, ήταν εξαιρετικά βίαιη, επικρατούσε πανικός. Οι δράστες όπλισαν τουλάχιστον τρεις φορές. Ήταν νέοι”.

Ο Jonathon Hill περιέγραψε έναν δράστη που είδε έξω από το Bataclan: “Ήταν πολύ γεροδεμένος, έμοιαζε καυκάσιος, στεκόταν στη μέση του δρόμου και φώναζε στους ανθρώπους να βγουν από τα καφέ. Μετά άκουσα ένα πυροβολισμό και είδα έναν άνδρα να καταρρέει στο έδαφος”.