Οι τρομοκράτες του ISIS ανέλαβαν ξανά την ευθύνη για την πτώση του Airbus και απειλούν το ρώσο πρόεδρο

isis-airbus

Σε άπταιστα ρωσικά ο τρομοκράτης (στη μέση) απειλεί με μαχαίρι τον ρώσο .πρόεδρο

Με νέο βίντεο που ανέβασαν αργά χθες οι τρομοκράτες του  ISIS  επανέλαβαν ότι αυτοί κατέρριψαν το μοιραίο ρωσικό αεροσκάφος ενώ ένας εκ των τρομοκρατών μιλώντας στα ρωσικά και κρατώντας μαχαίρι απηυθυνε απειλές προς τον Πρόεδρο Πούτιν ανέλαβαν την ευθύνη της πτώσης του ρωσικού Αirbus με νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα με το οποίο απευθύνουν απειλές προς τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το μήνυμα είναι στα ρωσικά από ισλαμιστές του Νταγκεστάν και του Καυκάσου και λέει το εξής:

CS6KrQUWIAIq49U

Η κτηνωδία στο απόγειο της.Οι τρομοκράτες μοιράζουν γλυκά για να «γιορτάσουν » τον θάνατο 224 ανθρώπων περιλαμβανομένων και 25 παιδιων.

“Θα ήθελα να το αφιερώσω σε σένα μ…. Πούτιν, θα ήθελα να σου πω ότι όταν έστελνες τα αεροπλάνα, τους στρατιώτες και την τεχνολογία σου για να διαλύσεις το έθνος μας έκανες πολύ μεγάλο λάθος που νόμιζες ότι δεν θα το μετανοιώσεις εσύ και ο λαός σου και το αεροπλάνο σου το αποδεικνύει αυτό…Θα φτάσουμε μέχρι εσάς”….Θυμήσου αυτό. Και με την άδεια του Αλλάχ θα ελευθερώσουμε την Τσετσενία και τον Καύκασο. Το ISIS υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει με τη βοήθεια του Αλλάχ. Ο θρόνος σου τρέμει ήδη. Βρίσκεται σε κίνδυνο και θα καταρρεύσει όταν σε φτάσουμε. Είμαστε στο δρόμο με την άδεια του Αλλάχ”.

Aμέσως μετά το  απειλητικό βιντεο  έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες  όπου οι ισλαμιστές γιορτάζουν την πτώση του ρωσικού airbus και μοιράζουν γλυκά!

Ενδιαφέρον πάντως είναι ότι το βίντεο κατέβηκε από το youtube μόλις το ανέβασαν…

Είναι προφανές  πως οι τρομοκράτες ισλαμιστές εκμεταλεύονται την πτώση του ρωσικού αεροπλάνου για προπαγανδιστικούς λόγους..

Το σχετικό βίντεο ερευνάται πολύ προσεκτικά από τις ρωσικές αρχές.Πάντως από όρι φάινεται το βίντεο τραβήκτηκε μακρυά από το πεδίο των μαχών στη Συρία καθότι πίσω από τους τρομοκράτες φαίνεται ένα ειδιλλιακό τοπίο με λουλούδια  και πυκνή βλάστηση.

Ο  πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ευθέως απειληθεί από το ISIS και παλιότερα εξαιτίας της υποστήριξης που παρείχε στην κυβέρνηση της Συρίας.