Ξεσήκωσαν νέες αντιδράσεις οι διατροφικές πρότασεις του Χρήστου Θηβαίου προς τους Ελληνες

.
Νέα θύελλα αντιδράσεων, προτού προλάβει να καταλαγιάσει καλά καλά ο σάλος που είχαν προκαλέσει παλαιότερες δηλώσεις του, ξεσηκώνει ο Χρήστος Θηβαίος, ο οποίος υποστήριξε σήμερα πως newego_LARGE_t_1101_54537883_type12713«μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει παξιμάδια και ελιές».(τι πιο υγιεινό δηλαδή ).

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή (Ant1) και θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που είχε προκαλέσει τον Ιούλιο η ραδιοφωνική του συνέντευξη, για την οποία μάλιστα είχε ζητήσει συγγνώμη, ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε: «Έδωσα απλά μια συνέντευξη στην οποία μίλησα πολύ ειλικρινά όπως θα μιλούσα σε μια παρέα με φίλους μου, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους» απάντησε. «Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και τσαλακώνω την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια», συμπλήρωσε.
«Είτε συνέβη, είτε δε συνέβη, πραγματικά εμένα μου κάνει το ίδιο» πρόσθεσε. Και συνέχισε, «είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου και μια χαρά με όλους όσους μίλησαν και όμορφα και άσχημα».
Σε σχέση με το σχόλιο το οποίο είχε κάνει για το ότι «θα μπορούσε να ζήσει την οικογένεια μου με 5 ή 15 ευρώ είπε χαρακτηριστικά:
«Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε», συμπλήρωσε ο Χρήστος Θηβαίος ξεσηκώνοντας νέες αντιδράσεις, με τους χρήστες των κοινωνικών μέσων να τον στολίζουν αναλόγως.