ΔΗΚΟ:Μείζον πολιτικό θέμα για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη οι αναφορές Γ.Εισαγγελέα για το θέμα της FOCUS

Το ΔΗΚΟ επαναφέρει ξανά το σκάνδαλο με τη FOCUS απ’ αφορμή τις αναφορές του Γ.Εισαγγελέα  στη δίκη κατά του Ρίκου Ερωτοκρίτου ότι ο τέως Β.Γ.Εισαγγελέας ζητούσε να φυλάξει τα τεκμήρια της έρευνας για τη FOCUS.Mixalis-zolwtas-afinontas-pisw-to-benetiko11-237x300

Σε δηλώσεις του σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Τύπου του ΔΗΚΟ αναφερει:

«Οι αποκαλύψεις του Γενικού Εισαγγελέα, ότι ο αποπεμφθείς δια αποφάσεως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου επιθυμούσε να κατέχει τα τεκμήρια για την υπόθεση Focus, εγείρουν σοβαρό ζήτημα για τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είναι ο κ. Αναστασιάδης, που ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ το 2008 έλαβε την χρηματοδότηση από την εταιρία Focus Maritime και είναι ο κ. Αναστασιάδης, που διόρισε και στήριξε μέχρι τέλους τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, ο οποίος περιέργως ζητούσε δήθεν “να φυλάξει” τα τεκμήρια.

Η πιο πάνω διασύνδεση πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη διαδικασία της διερεύνησης από τον Γενικό Εισαγγελέα όμως σε κάθε περίπτωση εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Είναι με δική του πρωτοβουλία που ο κ. Ερωτοκρίτου ζητούσε να λάβει στην κατοχή του τα τεκμήρια ή καθ’υπόδειξη άλλων;» καταλήγει το ΔΗΚΟ.