Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο 67χρονος παιδοκτόνος από την Παραμύθα

Ο δράστης της χθεσινής  οικογενειακής τραγωδίας στην Παραμύθα, ο οποίος είχε μεταφερθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σε καταστολή.1561e66899ddde

O 67χρονος Τιμολέων Θεμιστοκλέους, διαφώνησε με τον εθνοφρουρό γιο του, Οδυσσέα, για το αν ο δεύτερος θα δανειζόταν το αυτοκίνητο του. Σε μια στιγμή ο πατέρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, και πυροβόλησε τον γιο του στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Στη συνέχεια ο δεύτερος του γιος, ο οποίος ήταν μάρτυρας στη σκηνή, έσπρωξε τον πατέρα του και τον χτύπησε με το όπλο. Πάντως ο 67χρονος βρίσκεται διασωληνομένος στο νοσοκομείο, καθώς φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον δεύτερο γιο του. Aπό τη συμπλοκή τραυματίστηκε και ο δεύτερος γιος του.

Την ώρα του φονικού στο σπίτι βρισκόταν και η γιαγιά του θύματος.Τραγική φιγούρα   η μητέρα του θύματος η οποία πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν ενώ βρισκόταν στην εργασία της. Στην σκηνή μετέβησαν φίλοι και συγχωριανοί της οικογένειας καθώς και ο Διοικητής του θύματος ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 19χρονος ήταν πολύ αγαπητός και φιλήσυχος.

Το κυνηγετικό όπλο με το οποίο έγινε το έγκλημα βρέθηκε σπασμένο στη σκηνή.

Σήμερα  ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους θα διενεργήσει νεκροτομή  επι της σορού του 19χρονου Οδυσσέα Θεμιστοκλέους ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα  από τον πατέρα του χθες στην Παραμύθα.
Στην αυτοψία που διενήργησε χθες ο κ. Χαραλάμπους, στη σκηνή του εγκλήματος, διαπίστωσε ότι ο 19χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο προκλήθηκε εξ επαφής με πυροβόλο όπλο.