Πυρηνικό ολοκαύτωμα σχεδίαζε το ISIS

Στόχευαν στη «μεγαλύτερη θρησκευτική εκκαθάριση της ιστορίας αποακλύπτει Γερμανός δημοσιογράφος που πέρασε  10 ανατριχιαστικές μέρες με τζιχαντιστές 

 

Τη μεγαλύτερη θρησκευτική εκκαθάριση της ιστορίας ετοίμαζαν οι ακραίοι σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους, όπως αποκαλύπτει Γερμανός δημοσιογράφος που πέρασε δέκα μέρες στα χέρια των τζιχαντιστών.PAY-Jurgen-Todenhofer

Ο Γιούργκεν Τοντενχόφερ πέρασε δέκα ανατριχιαστικές μέρες με τους εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι – όπως αποκάλυψε – σχεδίαζαν να εξαπολύσουν πυρηνικό ολοκαύτωμα, εξοντώνοντας εκατομμύρια αθώους ανθρώπους σε μία θηριωδία που επεδίωκαν να είναι η «μεγαλύτερη θρησκευτική εκκαθάριση της ιστορίας».

Ο Τοντενχόφερ, ένας 75χρονος πρώην βουλευτής του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ, παραιτήθηκε από την πολιτική για να αφιερωθεί στη μαχόμενη δημοσιογραφία.

Κατόρθωσε να βγει ζωντανός από την πρώτη γραμμή του μετώπου στη Συρία, όπου και πέρασε πάνω από μία εβδομάδα με τον διαβόητο εκτελεστή Μοχάμεντ Εμγουάζι, κατά κόσμον «Τζιχάντι Τζον» και την κουστωδία του.

«Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να εξολοθρεύσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους», γράφει στο βιβλίο του με τον τίτλο «Στα άδυτα του ΙΚ – Δέκα μέρες με το Ισλαμικό Κράτος» ο πρώην πολιτικός.

«Η Δύση συστηματικά υποτίμησε την ισχύ του Ισλαμικού Κράτους», σημειώνει ο Τοντενχόφερ, που κάνει λόγο για «σχέδιο πυρηνικού ολέθρου για την εξόντωση των θρησκευτικών μειονοτήτων και των αντιφρονούντων».ISIS

«Οι εντυπώσεις μου; Πως είναι παντοδύναμοι, πολύ πιο ισχυροί απ’ότι πιστεύουμε. Έχουν τον έλεγχο μιας περιοχής μεγαλύτερης του Ηνωμένου Βασιλείου και υποστηρίζονται από ορδές εκστασιασμένων οπαδών, που όμοιούς τους δεν έχω ξαναδεί σε εμπόλεμη ζώνη», παραδέχεται ο 75χρονος.

Ο ίδιος, ο οποίος έγραψε ακόμα και τη διαθήκη του φεύγοντας, συναισθανόμενος τον τεράστιο κίνδυνο, χαρακτηρίζει την οργάνωση ως την πιο «κτηνώδη και επικίνδυνη που έχει γνωρίσει σε όλη του τη ζωή», προσθέτοντας: «Δεν βλέπω να έχει κανείς πραγματική δυνατότητα να τους σταματήσει. Μόνο οι Άραβες μπορούν να σταματήσουν το Ισλαμικό Κράτος. Όμως, πραγματικά επέστρεψα πολύ πιο απαισιόδοξος».