Νέος επαρχιακός γραμματέας της ΕΔΕΚ Πάφου ο Ανδρέας Σιήκκη

Νέος επαρχιακός γραμματέας της ΕΔΕΚ Πάφου είναι ο Ανδρέας Σιήκκης χωρίς ανθυποψήφιο μετά την ολοκλήρωση χθες του χρονοδιαγράμματος για την υποβολή των υποψηφιοτήτων και μετά την πρόσφατη παραίτηση του Γιώργου Νικάνδρου αλλά και ολόκληρης της Επαρχιακής Επιτροπής.CNA_M4151e3cc623b46618d93b1b7fbcd6e72

Ο κ. Σιήκκης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στο παρελθόν διεκδίκησε τη θέση του Δημάρχου Γεροσκήπου στις εκλογές του 2001- 2006 , τη θέση του βουλευτή το 2011.Διετέλεσε επίσης τοπικός γραμματέας της ΕΔΕΚ Γεροσκήπου για σειρά ετών καθώς και αντιδήμαρχος Γεροσκήπου το 1994.

Ο κ. Σιήκκης ευχαρίστησε τους Εδεκίτες της Πάφου που του έδειξαν εμπιστοσύνη σ’ αυτό το αξίωμα, και υποσχέθηκε συνεργασία τόσο με τα μέλη της Επαρχιακής όσο και με την ηγεσία.

Επίσης υποσχέθηκε να υπάρχει ηρεμία και ενότητα στο χώρο της ΕΔΕΚ στην Πάφο.

“Όσα προβλήματα έχουν προκύψει την τελευταία περίοδο θα τα προσπεράσουμε ανήκουν στο παρελθόν”- όπως είπε- “ και όλοι μαζί με ομόφωνες αποφάσεις θα πορευτούμε προς το καλύτερο δυνατό του κινήματος”.

Στο μεταξύ την Κυριακή 27 τρέχοντος πραγματοποιείται η Έκτακτη Επαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ Πάφου στο Πολυχώρο Πολιτισμού της Παλιάς Ηλεκτρικής στις 10:00 το πρωί.