«Ρεπόρτερ» μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα της Κύπρου

Την κυκλοφορία νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας ποικίλης ύλης και περιοδικού, καθώς και τη δημιουργία ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης ανακοίνωσε σήμερα στη Λευκωσία η εταιρεία ΙΜΗ, η οποία ήδη εκδίδει τα επιχειρηματικά περιοδικά IN Business και Gold.Resizer.ashx

Πρόκειται για την εφημερίδα «Ρεπόρτερ», (η οποία θα κυκλοφορεί στα περίπτερα κάθε Κυριακή μαζί με το lifestyle περιοδικό Celebrity) και ενημερωτικό portal, www.reporter.com.cy. Πρώτη μέρα κυκλοφορίας θα είναι η Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015.

Κατά τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των νέων εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ο Διευθύνων Σύμβουλος της εκδότριας εταιρείας ΙΜΗ Γιώργος Μιχαήλ ανέφερε ότι οι δραστικές αλλαγές που συντελέστηκαν στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, άλλαξαν και τον τρόπο που οι πολίτες αντιμετωπίζουν την πολιτική, τους πολιτικούς, τους θεσμούς, την οικονομία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις.

«Οι τεράστιες αυτές αλλαγές επιβάλλουν και τη δημιουργία νέων μέσων μαζικής ενημέρωσης που να είναι πιο αντιπροσωπευτικά της νέας τάξης πραγμάτων, να είναι πιο αντικειμενικά, πιο αναλυτικά, πιο επεξηγηματικά, πιο ευχάριστα στους αναγνώστες και χρήστες», είπε.

«Όραμά μας είναι να συμβάλουμε και εμείς δημιουργικά στη μεταμόρφωση της κυπριακής κοινωνίας με μέσα μαζικής ενημέρωσης που φέρνουν μια νέα εικόνα, νέα προσέγγιση και νέα άποψη στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας», συνέχισε ο κ. Μιχαήλ και διαβεβαίωσε ότι «με προσήλωση στην πολυφωνία αλλά και τη δεοντολογία ο «Ρεπόρτερ» θα δώσει βήμα έκφρασης σε άτομα και σε οργανωμένα σύνολα για κάθε θέμα που απασχολεί την κοινωνία».

Στην εκδήλωση παρουσίασης του «Ρεπόρτερ» στο Hilton Park παρέστησαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, βουλευτές, δήμαρχοι, στελέχη του εμπορικού, βιομηχανικού και τραπεζικού κλάδου και των μέσων ενημέρωσης, εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και των τεχνών.