Δεν παραδέχονται οι αστυνομικοί που ξυλοφόρτωναν κρατούμενο…on line

ksilodarmos34Μη παραδοχή απάντησαν οι δυο αστυνομικοί στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν σήμερα στο Κακουργιοδικείο Πάφου για την υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη στα αστυνομικά κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς.

Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 22 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί.

Οι δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, για σκληρή, εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση άλλου προσώπου και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, το όνομα τους έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο των προσώπων που απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ έχουν υπογράψει και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ ο κάθε ένας με ένα αξιόχρεο εγγυητή.

Τη νέα σύνθεση του Κακουργιοδικείου απαρτίζουν Πρόεδρος ο Άγγελος Δαυίδ, Ανώτερος Δικαστής ο Δημήτρης Κίτσιος και Επαρχιακός Δικαστής ο Κώστας Σιατολιάς.

Την Κατηγορούσα Αρχή εκπροσώπησε ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου και Δικηγόρος υπεράσπισης των δύο αστυνομικών ο Νικόλας Τσαρδέλης