ΔΗΚΟ:Απέτυχαν παταγωδώς οι προσπάθειες για διάσπαση του κόμματος

DHKO logoΤα «κουκιά» της φαίνεται να μέτρησε η λεγόμενη αντιπολίτευση μέσα στο ΔΗΚΟ με επικεςφαλής τον τέως πρόεδρο Μ.Καρογιάν και δεν τους βγαίνουν για τη δημιιουργία  νέου κόμματος που θα είναι δορυφόρος του Προεδρικού. Ετσι αποφάσισαν να παραμείνουν ως πλατφόρμα -φράξια δηλαδή μέσα στο ΔΗΚΟ  και να συνεχίσουν την εσωκομματική αντιπολίτευση με στόχο να υπομονομεύουν συνεχώς την εκλελεγμένη ηγεσία του.

Στις προσπάθειες τους αυτές έχουν μεταξύ άλλων και την στήριξη της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ  η οποία με τα καθημερινά της δημοσιεύματα τους προβάλλει ενώ είναι ενδεικτική η αρνητική  και εμπαθής στάση που τηρεί η εν λόγω εφημερίδα έναντι του προέδρου του ΔΗΚΟ και όσων εχουν διαφορετικές θέσεις στο κυπριακό με την ηγεσία του ΔΗΣΥ και το Πρδοεδρικό.

Το ΔΗΚΟ με σημερινή ανακοίνωση του αναφέρται στις προσπάθειες διάσπασης του κόμματος και επισημένει:Είναι προφανές ότι οι προσπάθειες μηνών για διάσπαση του ΔΗΚΟ και δημιουργία νέου κόμματος, απέτυχαν παταγωδώς.
Αυτή η παταγώδης αποτυχία εξηγεί τον εκνευρισμό, τις φωνές και τις επιθέσεις όσων έκαναν αυτές τις προσπάθειες.
Τα μέλη του ΔΗΚΟ έκαναν τις επιλογές τους στο τελευταίο εσωκομματικό συνέδριο.
Οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ θα κάνουν τις επιλογές τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Για το καλό του τόπου και το καλό του ΔΗΚΟ καλούμε σε συστράτευση όλους, ακόμα και αυτούς που επιχειρούν να πλήξουν το Κόμμα.