Παραιτήθηκε ο Γ.Δ. της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Μάριος Κληρίδης.

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Μάριος Κληρίδης.ÓÕÍÅÑÃÁÔÉÊÇ ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÔÑÁÐÅÆÁ

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει την παραίτηση του κ. Κληρίδη και τον ευχαριστεί θερμά “για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο Κίνημα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον Συνεργατισμό και την κυπριακή οικονομία, συνεισφέροντας με το ήθος που τον διακατέχει στην επιτυχημένη πορεία δημιουργίας, ανακεφαλαιοποίησης και ανασύνταξης του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα τον τελευταίο 1,5 χρόνο”.

Η Επιτροπεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, όπως αναφέρεται, “προχωρεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ομαλή διαδοχή του κ. Κληρίδη”.

“Συνεχίζουμε την πορεία που έχουμε χαράξει, με στόχο την υλοποίηση των σχεδιασμών μας για την ολοκλήρωση του έργου δημιουργίας ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Συνεργατισμού, ο οποίος θα συνεχίσει, μέσα από την λειτουργία των 18 ανεξάρτητων συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων, να προσφέρει ωφέλιμες υπηρεσίες στα μέλη και στους πελάτες του”, καταλήγει η ανακοίνωση.