Νέο στυγερό έγκλημα στη Ξυλοφάγου: Τον πυροβόλησαν και τον έκαψαν

Αγνοείται επιχειρηματίας

Σε 39χρονο επιχειρηματία της περιοχής πιθανόν να ανήκει  το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Ξυλοφάγου μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο  στη Ξυλοφάγου και εντοπίστηκε από  μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας των Βρετανικών Βάσεων.1480723

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου η πυροσβεστική των βρετανικών βάσεων μετέβη στη Ξυλοφάγου μετά από ειδοποίηση  από διερχομένους για πυρκαγιά στην περιοχή.

Ωστόσο, κατά τη διαδικασία κατάσβεσης της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι εντός του φλεγόμενου αυτοκινήτου υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα.Το πτώμα ανήκει σε νεαρό άνδρα και η Αστυνομία αναμένεται εντός των ημερών να στείλει δειγματα  για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του νεκρού.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν πως το αυτοκίνητο θεάθηκε να οδηγεί τελευταία φορά γνωστός επιχειρηματία της περιοχής ο οποίος τα τελευταία 24ωρα δεν έδωσε σημεία ζωής..και  κατά πάσα πιθανότητα είναι το θύμα της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Ξυλοφάγου. Το απανθρακωμένο σώμα του ειχε εντοπιστεί μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του, από άνδρες της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και της Αστυνομίας των Βρετινών Βάσεων. Την υπόθεση, διερευνά τώρα η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του καμένου οχήματος είναι 69χρονη κάτοικος Φρενάρους η οποία φέρεται να ανέφερε στους εξεταστές της υπόθεσης ότι το αυτοκίνητο της χρησιμοποιούσαν οι τρείς της γιοί. Οι δύο από τους τρείς γιούς της έχουν ήδη παρουσιαστεί αλλά ο τρίτος παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας κατέστη αδύνατο να εντοπιστεί και έτσι εικάζεται ότι το απανθρακωμένο πτώμα του ανήκει.Ο 39χρονος δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και στο παρελθόν.

Στο μεταξύ  ολοκληρώθηκε και η νεκροψία στο απανθρακωμένο πτώμα και διαπιστώθηκε ότι το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς.Από τη σορό, λήφθηκε και δείγμα DNA το οποίο και θα επιβεβαιώσει την ταυτότητα του. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Αστυνομία των Βάσεων δεν μπορούν να δοθούν πληροφορίες. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο δράστης επέβαινε του ίδιου αυτοκινήτου και βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού όταν πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια αφού πυρπόλησε το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του, εγκατέλειψε τη σκηνή αφήνοντας ανοικτή την πόρτα του συνοδηγού.

 

Να υπενθυμήσουμε πως πριν μερικά χρόνια νεαρό επίσης άτομο ( ο Δημήτρης -άλλως Τζίμης – Βαρνάβα Σταύρου ) βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο όχημα του στην περιοχή Ορόκλινης αφου προηγουμένως είχε πυροβοληθεί.Η δολοφονία του δεν εξιχνιάσθηκε ποτέ.