Πατροκτόνος και μητέρα έπαιζαν θέατρο επί 14 ημέρες…

newego_LARGE_t_420_54501131_type12713

Επί 14 ημέρες ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες.

Ενώ είχε δολοφονήσει και στη συνέχεια τεμαχίσει την 4χρονη κόρη του, έδινε συνεντεύξεις σαν να μην είχε συμβεί τίποτα απολύτως. Ομως, ο παιδοκτόνος έκανε τους αστυνομικούς να τον υποπτευτούν όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και υποστήριξε ότι είναι ένας απλός φίλος της Δημητρίνα Μπορίσοβα.

assets_LARGE_t_420_54501048_type12128

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία αναζητούσε την κόρη της, έβλεπε τον 27χρονο να δηλώνει απλά «φίλος» της στην τηλεόραση

«Εχει χάσει το παιδί της. Η αστυνομία κάθε μέρα την παίρνει μέσα. Πώς να βρεθεί το παιδί της όταν η αστυνομία νομίζει ότι το έχει πουλήσει;», φώναζε ο 27χρονος δράστης μπροστά στις κάμερες. «Δεν έχει πουλήσει το παιδί της. Αν το είχε πουλήσει θα πήγαινε στην αστυνομία;», ρωτούσε ωρυόμενος τη δημοσιογράφο σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.
Οταν όμως ρωτήθηκε ποια είναι η σχέση του με τη Δημητρίνα Μπορίσοβα, απάντησε: «Εγώ είμαι ένας φίλος της». Αυτή η απάντηση ήταν που έκανε τους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού γνώριζαν ότι ήταν ο πατέρας της Αννυ.

Ο 27χρονος Σάββας (Στάνισλαφ) Μπακαρτσίεφ επιβάρυνε τη θέση του ακόμα περισσότερο, στην ίδια συνέντευξη, όταν τα «έχασε» που τον ρώτησαν για τη Σύλβια, την υποτιθέμενη φίλη της μητέρας που κρατούσε το παιδί, και είπε ότι δεν ήξερε καμία Σύλβια και ότι απλώς είναι ένας φίλος της Δημητρίνα.
«Εγώ ήμουν στη Βουλγαρία και το κορίτσι (σ.σ.: δείχνει τη μητέρα της Αννυ) ήρθε να με βρει. Η αστυνομία βρήκε τα εισιτήρια, πότε πήγαμε, και γυρίσαμε μαζί», λέει χωρίς ίχνος ενοχής στη δημοσιογράφο του Alpha.
Ομως, ο παιδοκτόνος προχωρά και ένα βήμα παρακάτω και απευθύνει έκκληση στους τηλεθεατές, φτάνοντας στο σημείο να δώσει αμοιβή σε όποιον προσφέρει πληροφορίες για την κόρη της φίλης του. «Να βάλουμε μία αμοιβή 5.000 ευρώ, εμείς δεν θα του τα δώσουμε, απλώς να δούμε αν θα πάρει κάποιος τηλέφωνο και η αστυνομία δει από ποιο νούμερο πήρε και μάθουμε ποιος πήρε το παιδί», δήλωνε μπροστά στην κάμερα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία υποτίθεται αναζητούσε την κόρη της. Εχοντας ήδη πει ψέματα στις Αρχές, παρακολουθεί τον πατέρα της κόρης της, χωρίς να επεμβαίνει, να αραδιάζει ένα σωρό ψέματα για την ταυτότητά του και τη σχέση του με την Αννυ.
Το χρονικό
Σύμφωνα με τα στοιχεία, προκύπτει ότι η Δ. Μπορίσοβα είχε πάει στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου μέχρι τις 22 Απριλίου. Οταν επέστρεψε, ο σύντροφός της της αποκάλυψε πως το παιδί είχε χαθεί το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου.
Στη συνέχεια ταξίδεψαν μαζί στις 23 Απριλίου στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της Δημητρίνα. Οταν επέστρεψαν δήλωσαν την εξαφάνιση στο Χαμόγελο του Παιδιού και στις 25 Απριλίου δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ.
Η Δ. Μπορίσοβα είχε αρχικά δηλώσει ότι είχε φοβηθεί να πάει στην αστυνομία. Μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης, αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι την είχε αφήσει, για όσο καιρό έλειπε στη Γερμανία, στη φίλη της τη Σύλβια.
Ομως, ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις ανακάλεσε και παραδέχτηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων ότι είπε ψέματα προκειμένου να καλύψει τον σύντροφό της και πατέρα της Αννυ, στον οποίο είχε αναθέσει τη φύλαξη του παιδιού για όσο διάστημα θα έλειπε. Στη νέα κατάθεσή της, υποστήριξε ότι είχε αφήσει την Αννυ στον πατέρα της, στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.