O πατροκτόνος πέταξε σε κάδους απορριμάτων το τεμαχισμένο πτώμα της 4χρονης κόρης του

Απο τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που συνέβησαν τις τελευταίες δεκαετίες  στην Ελλάδα είναι το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε ένας  27χρονος πατέρας ο οποίος  φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε το 4χρονο κορίτσι του και, με ποιο τρόπο προσπάθησε κατόπιν να εξαφανίσει κάθε ίχνος της πράξης του.ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ

Αστυνομικές πηγές έχουν ήδη τη μαρτυρία ότι ο βουλγαρικής υπηκοότητας βιολογικός πατέρας της μικρής Άννυ, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί από τις 24 Απριλίου, σκότωσε το παιδί του, ευρισκόμενος, κατά μίαν εκδοχή, υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο διαμέρισμα όπου έμενε στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στην περιοχή Άγιος Παντελεήμων, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Και στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θέλοντας να εξαφανίσει εντελώς τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα της, το έβρασε και το σκόρπισε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο φερόμενος ως δράστης, που χρησιμοποιούσε το ελληνικό όνομα «Σάββας», κρατείται και ανακρίνεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ). Εκεί,  βρίσκεται και η σύντροφός του, μητέρα του παιδιού, η οποία λέγεται ότι βρίσκεται σε αλλόφρονα κατάσταση.

Είναι 24 χρονών, βουλγαρικής υπηκοότητας επίσης, και φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή της ότι στις 14/4 άφησε την κόρη της σε μία γνωστή της από τη Βουλγαρία στην Αθήνα.

Όταν καταγγέλθηκε η εξαφάνιση της Άννυ Μπορίσοβα, στις 24/4 σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της Πλατείας Ομονοίας, είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για την ανεύρεσή της.

Η αστυνομία, φέρεται να οδηγήθηκε στο δράστη έπειτα από μαρτυρία φίλου του ζεύγους.

Το μη κατονομαζόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Σάββας του είπε πως σκότωσε την κόρη του επειδή ζήλευε που η γυναίκα του αγαπούσε περισσότερο εκείνην παρά αυτόν.

Ο ίδιος μάρτυρας μετέφερε στην αστυνομία την παραδοχή του ύποπτου ότι όταν συνήλθε από τον λήθαργο των ναρκωτικών, είδε την Άννυ νεκρή στο κρεβάτι, φοβήθηκε ότι θα φορτώσουν σε αυτόν το έγκλημα, και φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης του 27χρονου βιολογικού πατέρα του παιδιού αποφασίστηκε χθες μετά από έρευνες που έγιναν από την αστυνομία στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Μιχαήλ Βόδα, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

ΕΛΑΣ: Αδύνατο να βρεθεί το πτώμα της Αννυ

Ως ιδιαίτερα ειδεχθή για τα ελληνικά, αλλά και για τα διεθνή δεδομένα χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ, τον τρόπο δολοφονίας και εξαφάνισης του πτώματος της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ειδικότερα, ο διοικητής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης, στις επίσημες ανακοινώσεις για την αποτρόπαια δολοφονία, ξεκίνησε από τις αντιφατικές καταθέσεις των δύο γονέων.

Όπως σημείωσε, η 25χρονη μητέρα της Άννυ κατέθεσε ότι εμπιστεύτηκε το κοριτσάκι σε μία φίλη της, 23ετών, ονόματι Σίλβια, προκειμένου να πάει στη Βουλγαρία και ότι εκείνη έχασε τη μικρή, καθώς διέφυγε από την προσοχή της στο κέντρο της Αθήνας. Σε άλλη της κατάθεση αναίρεσε τα παραπάνω και είπε ότι άφησε το παιδί στον 27χρονο πατέρα.
Εκείνος κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη Βουλγαρία είχε συναντηθεί με την 25χρονη σύντροφό του και του είχε αναφέρει ότι έχασε το παιδί, προβάλλοντας τη εκδοχή με τη «Σίλβια».

Ο 27χρονος στη συνέχεια αναίρεσε και είπε ότι το Μάρτιο η 25χρονη πήγε στη Γερμανία και του άφησε το παιδί, και όταν εκείνη επέστρεψε της το παρέδωσε. Μετά, ωστόσο, αναίρεσε εκ νέου και υποστήριξε ότι η 25χρονη πήγε στη Γερμανία πριν το Πάσχα και ότι κοιμήθηκε με το παιδί και ότι στις 19 Απριλίου ξύπνησε και διαπίστωσε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί.
Από την έρευνα σε πρόσωπα και την αξιολόγηση όλου του προανακριτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα της Άννυ είχε ταξιδέψει στη Γερμανία πριν από το Πάσχα και είχε αφήσει το παιδί στον πατέρα.
Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής, η δολοφονία της μικρής και η εξαφάνιση του πτώματός της διαπράχθηκε μεταξύ 8 και 9 Απριλίου.
Τόνισε ακόμη ότι αίμα του παιδιού βρέθηκε σε κατεσχεμένα αντικείμενα και στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, ενώ αίμα του πατροκτόνου βρέθηκε σε μαχαίρι και ένα σεντόνι.
Ο 27χρονος ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τη δολοφονία.
Παράλληλα, ο κ.Παπαζαφείρης εξήγησε ότι από την ώρα της δολοφονίας και τον τρόπο εξαφάνισης το πτώμα της μικρής Άννυ είναι αδύνατον πλέον να βρεθεί, καθώς ο πατέρας το εξαφάνισε ήρεμος και με ειδεχθή τρόπο.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον τεμαχισμό του πτώματος και την εξαφάνισή του στη λεκάνη της τουαλέτας, ο κ.Παπαζαφείρης δήλωσε ότι φρόντισε να καθαρίσει τα πάντα από σωληνώσεις, ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος, ενώ ο τρόπος που μετέφερε το πτώμα ήταν τόσο συγκεκριμένος και ιδιαίτερος που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για ανθρώπινα μέλη (τα πετούσε σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής).
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του δολοφονημένου παιδιού  σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.

Στον εισαγγελέα οι γονείς

Οι δύο γονείς οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα όπου ο 27χρονος ζήτησε να απολογηθεί αμέσως ενώ η μητέρα ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.
Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου κάποιοι να μην κινηθούν εναντίον του.
Ο 27χρονος, ο οποίος δεν συνοδεύεται από δικηγόρο, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε επίσης και η μητέρα της 4χρονης, Δημητρίνα, η οποία αντιμετωπίζει το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και για ψευδορκία.

newego_LARGE_t_1101_54501139_type12128

Το ανθρωπόμορφο τέρας Στάνισλαβ ή άλλως Σάββας οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της τετράχρονης Αννυ Μπορίσοβα πάγωσαν την Ελλάδα και σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Οι φόβοι των επικεφαλής των ερευνών για το χειρότερο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Τελικά χθες αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας της 4χρονης, όχι μόνο σκότωσε την ίδια του την κόρη, αλλά τεμάχισε το άψυχο πτώμα της, το έβρασε και στη συνέχεια το απέρριψε σε διάφορα σημεία πέριξ του σπιτιού του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα όσα φρικαλέα και ανατριχιαστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει σχετικά με τη δολοφονία δεν τα χωράει ανθρώπου νους.

Ο 27χρονος «Σάββας», υπήκοος Βουλγαρίας, κατάθετε μέχρι αργά χθες το βράδυ στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και φέρεται να έχει ομολογήσει όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος υποστήριξε στους ανακριτικούς υπαλλήλους ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ξύπνησε δίπλα στο άψυχο κορμί της 4χρονης Αννυ. Πανικοβλήθηκε και τεμάχισε τη σορό, γιατί δεν ήξερε τι να πει στη σύντροφό του. «Ηταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Ξύπνησα και τη βρήκα νεκρή. Δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και τη γυναίκα μου. Επρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

newego_LARGE_t_420_54501108_type12713

Το ζευγάρι των δύο Βουλγάρων

Τον είχαν υποπτευθεί
Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την εξαφάνιση της 4χρονης είχαν υποψιαστεί εξαρχής τον πατέρα ως ύποπτο, αλλά δεν είχαν διανοηθεί ότι είχε προβεί στην αποτρόπαια δολοφονία. Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προσδιορίσουν πότε ακριβώς δολοφονήθηκε η μικρή, αλλά εκτιμούν ότι ο 27χρονος Βούλγαρος σκότωσε την κόρη του πριν από το Πάσχα. Εκείνη την περίοδο η μητέρα έλειπε σε ταξίδι στη Γερμανία και είχε εμπιστευθεί τη φύλαξη της Αννυ στον πατέρα της και πρώην σύντροφό της.
Ο 27χρονος, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Στάνισλαβ Μπ., διέμενε σε διαμέρισμα στην οδό Μ. Βόδα στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα φιλοξενούσε και έναν ομοεθνή φίλο του, τον Μάικ ή Μίκι.
Σύμφωνα με αστυνομικούς, η κατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου έδεσε την υπόθεση, αφού ο πατροκτόνος τού είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε δολοφονήσει την κόρη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στάνισλαβ είτε χτύπησε δυνατά είτε στραγγάλισε την κόρη του, με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Στη συνέχεια, προσπάθησε με τον πλέον φρικαλέο τρόπο να εξαφανίσει τη σορό του κοριτσιού.
Οταν επέστρεψε η Δ. Μπορίσοβα από τη Γερμανία και αναζήτησε την κόρη της, ο 27χρονος της είπε ότι είχε εξαφανιστεί. Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Βουλγαρία, στους γονείς της μητέρας, όπου στο μεταξύ είχε πάει και ο φίλος τους, Μάικ. Τότε φέρεται ο πατροκτόνος να εξομολογήθηκε τις πράξεις του στον Μάικ. Το ταξίδι έγινε στις 22-23 Απριλίου 2015 και επέστρεψαν την επόμενη μέρα στις 24 Απριλίου. Ωστόσο, η δήλωση της εξαφάνισης της 4χρονης Αννυ στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε στις 21 Απριλίου. Κατά πληροφορίες, και οι δύο γονείς φέρονται να γνώριζαν τι είχε συμβεί στην κόρη τους.
Τι του είπε ο παιδοκτόνος
Η κατάθεση του φίλου που ξετύλιξε το κουβάρι

Η σημαντική κατάθεση του 28χρονου Μάικ, φίλου του Στάνισλαβ, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από πλήθος στοιχείων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Το πρωτοφανές στα αστυνομικά χρονικά έγκλημα έγινε στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, το οποίο έσπευσε ο πατροκτόνος να ξενοικιάσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ίχνη αίματος που ταυτοποιήθηκαν από τις αναλύσεις με την 4χρονη Αννυ. Εντοπίστηκαν σε δύο – τρία διαφορετικά σημεία του σπιτιού και οι αστυνομικοί έχοντας πλέον και την κατάθεση του 28χρονου φίλου αλλά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία από τα εργαστήρια, έστρεψαν όλες τις έρευνες στον πατέρα.
Την περασμένη Πέμπτη, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από τη Βόρειο Ελλάδα ταξίδεψε στη Βουλγαρία, όπου και συνάντησε τον μάρτυρα. Τα όσα τους είπε σήμαναν συναγερμό και πρόσφατα ο μάρτυρας ήρθε στην Ελλάδα με την πλήρη συνοδεία αστυνομικών, ώστε να επαναλάβει τα όσα γνώριζε στις Αρχές.
Κατά πληροφορίες, ο 27χρονος παιδοκτόνος φέρεται να προέβη στη δολοφονία της κόρης του γιατί τη ζήλευε επειδή η μητέρα της και πρώην σύντροφός του της είχε μεγαλύτερη αδυναμία.
Η 4χρονη Αννυ Μπορίσοβα μέχρι και τα Χριστούγεννα έμενε με τους παππούδες της στη Σόφια. Επειτα ήρθε στην Ελλάδα και αρχικά διέμενε με τη μητέρα της και τον βιολογικό πατέρα της σε διαμέρισμα στην Αβέρωφ. Οταν το ζευγάρι χώρισε, ο 27χρονος δράστης μετακόμισε στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα.
Υπενθυμίζεται ότι η «εξαφάνιση» της Αννυ είχε δηλωθεί στις 21 Απριλίου. Αρχικά, η μητέρα της είχε υποστηρίξει ότι την είχε εμπιστευθεί στη φίλη της Σύλβια για όσο καιρό θα έλειπε. Ομως, όταν η αστυνομία άρχισε να πιέζει τη μητέρα αφού δεν βρισκόταν η Σύλβια, τότε άλλαξε την κατάθεσή της και είπε ότι την Αννυ την είχε ο πατέρας της.
Οταν ο 27χρονος κλήθηκε να καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής, είπε ότι η Αννυ άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε.
Οι γονείς είχαν πέσει σε πολλαπλές αντιφάσεις κατά την περίοδο που η αστυνομία ερευνούσε τι είχε απογίνει το 4χρονο κοριτσάκι.

Συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πατροκτόνος ήταν ζιγκολό και και «πουλούσε» τις υπηρεσίες του σε ηλικιωμένους άνδρες ενώ η Βουλγάρα μητέρα του θύματος  συνελήφθη μία φορά ως ιερόδουλη.Η Δημητρίνα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πήγαινε συχνά στη Γερμανία για να συναντά Γερμανό φίλο της με τον οποίο είχε ερωτικές σχέσεις.