Επιστρέφω στην Κύπρο μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου ανακοίνωσε η Επίτροπος Κυριακίδου

Στην Κύπρο επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση της θητείας της η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου, η οποία ενημέρωσε ήδη σχετικά την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενώ συνομίλησε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Η θητεία μου ως Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων βαίνει προς την ολοκλήρωση της τους επόμενους μήνες. Έχω ήδη ενημερώσει την Προέδρο της Κομισιόν κα Φον Ντέ Λαιεν ότι με την ολοκλήρωση της τρέχουσας θητείας της ΕΕ θα επιστρέψω στη χώρα μου», αναφέρει η Επίτροπος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο της.  

Παράλληλα η Επίτροπος σημειώνει ότι έχει επικοινωνήσει με τον  Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας της.  

«Μέσα από το τιμητικό αξίωμα της Επιτρόπου Υγείας και Ασφαλείας Τροφίμων της ΕΕ, στόχος μου ήταν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό  καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, σε όλη αυτή τηn πορεία, να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τους Ευρωπαίους  συμπολίτες μου όσο και την πατρίδα μου», καταλήγει η ανακοίνωση.