Daily Mail : «Προετοιμασία συνωμοσίας» κατά του Τ.Μπάιντεν από τέσσερις εξέχοντες Δημοκρατικούς πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου

Ο Μπιλ Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα, η Νάνσι Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ «θα ανατρέψουν τον ηλικιωμένο νυν πρόεδρο»

Η Daily Mail, σε δημοσίευμά της αναφέρθηκε εκτενώς σε «προετοιμασία συνωμοσίας» κατά του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν από τέσσερις εξέχοντες Δημοκρατικούς πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου με σκοπό την αντικατάστασή του!

Ο Μπιλ Κλίντον, ο Πρόεδρος Ομπάμα, η Νάνσι Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ «θα ανατρέψουν τον ηλικιωμένο πρόεδρο».

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι αν ο Τζο Μπάιντεν ηττηθεί στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Τραμπ ή αν ο αριθμός των δημοσκοπήσεων του συνεχίσει να πέφτει, θα χρειαστεί ένα ενωμένο μέτωπο των «φιλελεύθερων μεγαλοπρεπών».

«Οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να τον αναγκάσουν να φύγει θα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον, η Νάνσι Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ», είπε στη Mail ένας στρατηγός των Δημοκρατικών.

«Θα έπρεπε να είναι οι τέσσερις συλλογικά».

Οι στρατηγοί θεωρούν ότι οι Δημοκρατικοί θα έπρεπε να διοργανώσουν μια δημόσια εκδήλωση για να μεταφέρουν συμβολικά την εξουσία από τον Μπάιντεν στον νέο υποψήφιο, στην οποία ο Μπάιντεν, ο Ομπάμα, η Κλίντον, ο Σούμερ και η Πελόζι θα παρουσίαζαν δημόσια και θα ενέκριναν τον χρισμένο υποψήφιο.

Το σενάριο γίνεται ακόμα πιο δυστοπικό αφού κάποιοι σκέφτονται το άτομο αυτό να είναι η… Χίλαρι Κλίντον! Δηλαδή κάποιοι θέλουν να δουν μία επανάληψη της μονομαχίας Κλίντον-Τραμπ του 2016.

Αλλά πώς θα συμβεί αυτό; Υπάρχουν διαδικασίες. Θα παρακαμφθούν; Ο κόσμος ούτε ρωτήθηκε και ούτε ψήφισε για κάποιο άλλο άτομο.

Συν τοις άλλοις αν συμβεί κάτι τόσο εξωπραγματικό, θα είναι σα να παραδέχονται οι Δημοκρατικοί ότι, τόσα χρόνια ήξεραν για τα προβλήματα υγείας του προέδρου τους και τα έκρυβαν!