Από ηλεκτροπληξία προκλήθηκε ο θάνατος 64χρονου στην Πάφο

Η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία συνεχίζουν σήμερα τις εξετάσεις σε έπαυλη στο χωριό Αργάκα όπου βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία νωρίς  το απόγευμα της Τετάρτης 64χρονος πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών που κατάγεται από την Αργάκα. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 64χρονος φέρεται να κτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα εκτελώντας εργασίες σε ιδιωτική έπαυλη και ενώ προσπαθούσε να επιδιορθώσει την πισίνα της κατοικίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 64χρονος φέρεται να κρατούσε στα χέρια του κρουστικό τρυπάνι, το γνωστό κάγκο, με σκοπό να  ανοίξει αυλάκι για την αντικατάσταση του εξοπλισμού της πισίνας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε ενεργό καλώδιο που βρισκόταν στο έδαφος και το οποίο μάλιστα δεν ήταν καλυμμένο με πλαστική σωλήνα.

Τον  64χρονο αναζήτησαν συγγενικά του πρόσωπα, όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, εντοπίζοντας τον αναίσθητο στην αυλή της κατοικίας.

Ο άτυχος οικογενειάρχης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Από την πρώτη στιγμή συνεργείο της ΑΗΚ έλαβε μέτρα απομονώνοντας την παροχή στην κατοικία που εκμισθώνεται κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο. H νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού του 64χρονου θα διενεργηθεί την Παρασκευή στις 09:30 στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου.