Ο Α.Κασιουλής το θύμα της οδικής σύγκρουσης στο δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου

Η σορός του θύματος από τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου ανήκει στον Αλέξανδρο Κασιουλή, 17 ετών, από τη Λευκωσία, και ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται, διενεργήθηκε χθες η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, όπου διαπιστώθηκε, ότι «ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου».

Επίσης, προστίθεται, μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν, ταυτοποιήθηκε ότι η σορός ανήκει στον Αλέξανδρο Κασιουλή, 17 ετών, από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας το αυτοκίνητο του θύματος σφηνώθηκε σε μπουλτόζα που προπορευόταν παρασύροντας το για αρκετά μέτρα. Το θύμα που ήταν ζωντανός παρά την σύγκρουση κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο πέφτοντας στο δρόμο ενώ τρίτο όχημα που ακολουθούσε τον χτύπησε θανάσιμα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, η Αστυνομία καλεί εκ νέου, οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησης της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023/ 22802086/22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.